Rx 9070XT Kasa Önerisi

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
55000
Rx 9070XT bulunan maksimum 55k ya kasa arıyorum şimdiden teşekkürler herhangi bir Marka takıntım vs. yoktur

Son düzenleme:
Rx 9070XT bulunan maksimum 55k ya kasa arıyorum şimdiden teşekkürler herhangi bir Marka takıntım vs. yoktur
İşlemci

Ekran kartı

Anakart

Ram

SSD

Kasa+PSU

Soğutucu

55.515 bin lira tutuyor

Son düzenleme:
İşlemci

Ekran kartı

Anakart

Ram

SSD

Kasa+PSU

Soğutucu

55.515 bin lira tutuyor
O ekran kartı zamlanmış hocam akakçe yanlış gösteriyor. Bunu koyun isterseniz.

Teşekkür ederim diğer arkadaşlarda aynı fiyata toplamıştı sanırım Max bu kadar oluyor bu sistemi alıcam saolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci

Ekran kartı

Anakart

Ram

SSD

Kasa+PSU

Soğutucu

55.515 bin lira tutuyor
biraz şans zorlamış oluyorumda redditten gördüğüm kadarıyla 1080p de vs. biraz darboğaz yaşatıyormuş bir tık üstü işlemciye gidersek kaç fiyatına çıkmış oluruz?

Teşekkür ederim diğer arkadaşlarda aynı fiyata toplamıştı sanırım Max bu kadar oluyor bu sistemi alıcam saolun

biraz şans zorlamış oluyorumda redditten gördüğüm kadarıyla 1080p de vs. biraz darboğaz yaşatıyormuş bir tık üstü işlemciye gidersek kaç fiyatına çıkmış oluruz?
aynen hocam bende cok aradım daha ucuza çözmeyi ama maks bu kadar düşüyo. size önerim anakart https://www.vatanbilgisayar.com/asu...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel tercih edin fiyatı iyi ssdnin soğutması yok anakartla birlikte geliyo bunda

2k için almıyor musunuz

İşlemci

Ekran kartı

Anakart

Ram

SSD

Kasa+PSU

Soğutucu

55.515 bin lira tutuyor
Hocam bu sisteme 7800x3d alırsam herhangi sorun yaşar mıyım?
Sıcak bir şehirde yaşıyorum soğutucu yeterli olur mu ?

O ekran kartı zamlanmış hocam akakçe yanlış gösteriyor. Bunu koyun isterseniz.
Değiştirdim hocam sağ olun

Hocam bu sisteme 7800x3d alırsam herhangi sorun yaşar mıyım?
Sıcak bir şehirde yaşıyorum soğutucu yeterli olur mu ?
Hayır yeterli olmaz

evet 1080p için darboğaz yaşattığını söylemişler 1440p de daha az darboğaz yaşanıyormuş
Ben kullanıyorum her hangi bir gözle görülür düşüş yok

Geri