RX 9080 XT ÇOK YAKINDA GELEBİLİR.

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar.

Bundan bir kaç hafta önce 9080xt gaming gene eklenmişti.
Yabancı kaynaklarda bu kartın geliceğini az çok doğruladı.
Kartın teknik özelliklerini ve hangi karta rakip olucağını az çok biliyoruz.
İtopyada bu kart hakkında bir makale yayınladı ve kart hakkında detaylı bilgiler verdi.
İtopyanın yayınladığı makale:https://www.itopya.com/blog/amd-rad...sCFOBhYZ59eUfNj18Xu62ran48FJkkQDazcL2oxIVKhZg

Bence 1,5 - 2 ay içinde bu kartı stoklarda görmeye başlarız.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
benim düşüncem 5080 ti gibi bir kart çıkacaksa eğer ona rakip olacağıdır fiyat olarak 45k civarı olursa gerçekten segmenti içinde rakipsiz bir kart olabilir gelsin görelim erkenden yorum yapmanın bir faydası olmaz.

Kasım indirimlerinde bir RX 9070XT çekilir o zaman iyi iyi, güzel başlık(y)

benim düşüncem 5080 ti gibi bir kart çıkacaksa eğer ona rakip olacağıdır fiyat olarak 45k civarı olursa gerçekten segmenti içinde rakipsiz bir kart olabilir gelsin görelim erkenden yorum yapmanın bir faydası olmaz.
45K çok düşük bir ihtimal zannetmiyorum fiyat/performans olarak 9070 XT'den daha iyi bir kart beklemiyorum ben ama yine de makul bir fiyatla çıkar.

45K çok düşük bir ihtimal zannetmiyorum fiyat/performans olarak 9070 XT'den daha iyi bir kart beklemiyorum ben ama yine de makul bir fiyatla çıkar.
50 de kabul olur ama daha fazlası olursa f/p olmaz yine alınır ama fp olmaz 5080 süper ile aralarında 8-9k olursa yine kabulumdur.

Geri