DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
rx 5500xt daha iyi bir seçim olur bu arada foruma hoş geldin
bana göre vramdense ram ve depolama daha önemli her oyunda rx performasnlı değil ama genellemede performanslı tabi. benim görüşüm buAradaki %10 luk farkı ve VRAM farkını da hesaba katmanızı öneririm...
Tamamadır sağolasınnKesinlikle 5500XT al.
Ram değiştirilmesi ve eklenmesi çok daha kolay bir şey. Depolama da öyle ama bir gün ekran kartının VRAM i yetmemeye başladığı zaman hoop yeni ekran kartı.vramdense ram ve depolama daha önemli
tamamdır hocam sağolun hoşbuldumrx 5500xt daha iyi bir seçim olur bu arada foruma hoş geldin
daha mı iyidir yani bu ekran kartlarının hepsinden4900 liraya 1660 Ti alabilirsiniz
4800 4900 civarında fiyatım mevcut. şuan alamıcam bi hafta içerisinde almayı düşünüyorum teşekkür ederimFiyat? gaming gecesindeen 1660S bakın %20 civarı daha güçlü ikisinden.
Kesinlikle 4900 liranız varken 1660s - Ti kartlara yönelin.4800 4900 civarında fiyatım mevcut. şuan alamıcam bi hafta içerisinde almayı düşünüyorum teşekkür ederim
10100F + 1660S'li sistem alabilirsin sanırım o bütçede. gamegarajdan falan.4800 4900 civarında fiyatım mevcut. şuan alamıcam bi hafta içerisinde almayı düşünüyorum teşekkür ederim
tamam doğru ama benim görüşüm bu sistem toplayan kolay kolay sistem parça eklemiyor ondan görüşüm bu benimRam değiştirilmesi ve eklenmesi çok daha kolay bir şey. Depolama da öyle ama bir gün ekran kartının VRAM i yetmemeye başladığı zaman hoop yeni ekran kartı.
rica etsem ürünün linkini atabilirmisiniz bulamadım databii ki
ben baktığımda bulamamıştım çoğunluk amd önermişti bana ama intel çok öneren olmamıştı eğer sistem varsa link atabilirmisiniz10100F + 1660S'li sistem alabilirsin sanırım o bütçede. gamegarajdan falan.
Profilime girip gamegaraj rehberime bakın. 5000 tl lik sistem diye yazdımrica etsem ürünün linkini atabilirmisiniz bulamadım da