Neler Yeni

rx5500xt 4 gb performans sorunu

Dogananac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
doğan anaç
yeni çıkan bir çok oyunda acayip şekilde fps sorunu yaşıyorum ( days gone - mafia Definitive Edition - Gta 5 ) felan daha bir sürü oyun var bu oyunlarsa minimum sistem özeliklerini karşılasada acayip şekilde fps sorunu yaşıyorum hatta oyun zevkimi benden alıyor şaunda mafia 1 definitive edition oynuyorum ama oynanmıyo akıcı değil 40 60 fps arası oynuyorum oyunu fps sabitlemede açık değil 60 fps nin üzerine çok nadir çıkıyo oyun başlarken oda o kadar aynı sorunu valoranttada yaşıyorum valoranttada 120 fps yi zar zor geçiyorum önceden valorantta 200 fps leri görürken şimdi 120 leri zor görüyorum tüm testleri de yaptım bilgisayara ama aynı devam ediyor çözümü varmı ?

sistemim
amd r3 3100 60
xfx rx 5500 xt 4 gb
xpg 8 gb 3000 mhz ram
b450 s2h v2

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Vsync açık olabilir mi?

rebekah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
rebekah
Garip fps değeerleri korsan uygulama yada oyun kullanıyormusun virüs varmı pcde

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
RAM'i 16 yaparsanız RAM kaynaklı droplar geçer.

Dogananac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
doğan anaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garip fps değeerleri korsan uygulama yada oyun kullanıyormusun virüs varmı pcde
korsan oyunlar oynuyorum ama normal steamdan epicden indirdiğim oyunlardada görüyorum bu problemi ve bilgisayarı daha yeni tarattım tehdit bulunamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

RAM'i 16 yaparsanız RAM kaynaklı droplar geçer.
şuanda alacak imkanım yok beni bir süre idare edecek çözüm varmı

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
korsan oyunlar oynuyorum ama normal steamdan epicden indirdiğim oyunlardada görüyorum bu problemi ve bilgisayarı daha yeni tarattım tehdit bulunamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda alacak imkanım yok beni bir süre idare edecek çözüm varmı
İşlemciye OC yapabilirsin soğutucun varsa.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
yeni çıkan bir çok oyunda acayip şekilde fps sorunu yaşıyorum ( days gone - mafia Definitive Edition - Gta 5 ) felan daha bir sürü oyun var bu oyunlarsa minimum sistem özeliklerini karşılasada acayip şekilde fps sorunu yaşıyorum hatta oyun zevkimi benden alıyor şaunda mafia 1 definitive edition oynuyorum ama oynanmıyo akıcı değil 40 60 fps arası oynuyorum oyunu fps sabitlemede açık değil 60 fps nin üzerine çok nadir çıkıyo oyun başlarken oda o kadar aynı sorunu valoranttada yaşıyorum valoranttada 120 fps yi zar zor geçiyorum önceden valorantta 200 fps leri görürken şimdi 120 leri zor görüyorum tüm testleri de yaptım bilgisayara ama aynı devam ediyor çözümü varmı ?

sistemim
amd r3 3100 60
xfx rx 5500 xt 4 gb
xpg 8 gb 3000 mhz ram
b450 s2h v2
Monitor 1080p mi 720p mi.Bende de var ekran kartindan 720p monitorum ekran karti kullanimlarini vs. atarsan bakabilirim.

Top Bottom