Kaankaan78
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Birincisi kartın markası ve modeli nedir? Sıcaklıklar yüksek geldi bana.Pek anlamıyorum yardım edebilirseniz sevinirim
Birincisi kartın markası ve modeli nedir? Sıcaklıklar yüksek geldi bana.
İkincisi o işlemci ile baya bir darboğaz yapacaktır. Sap
Sapphire rx560 2gb ddr5 128 bit işlemci olarak i310100f kullanılacak. darboğaz yapar mı ama ileride değiştirmeyi düşünüyorum malûm kartların fiyatları tavan yapmış durumdaBirincisi kartın markası ve modeli nedir? Sıcaklıklar yüksek geldi bana.
İkincisi o işlemci ile baya bir darboğaz yapacaktır. Bunu biliyor musunuz?
Birde böyle bir fotoğraf attı10100F ile yapmaz, ayrıca o model için yüksek sıcaklık değerlerine sahip.
Lol valo gibi oyunları kasmadan oynayabileceğim bir ekran kartı var mı bütçe max 150010100F ile yapmaz, ayrıca o model için yüksek sıcaklık değerlerine sahip.
66 mı yüksek ?Birincisi kartın markası ve modeli nedir? Sıcaklıklar yüksek geldi bana.
İkincisi o işlemci ile baya bir darboğaz yapacaktır. Bunu biliyor musunuz?
Tek fanlı bir kart ve furmark testi gibi hayvani bir test,neyi yüksek bunun ?10100F ile yapmaz, ayrıca o model için yüksek sıcaklık değerlerine sahip.
Adamdan 0x masa ve 1080'de 10 dakika test etmesini isteyin.Sapphire rx560 2gb ddr5 128 bit işlemci olarak i310100f kullanılacak. darboğaz yapar mı ama ileride değiştirmeyi düşünüyorum malûm kartların fiyatları tavan yapmış durumda
Hangi programda test isteyeyim pek anlamadım66 mı yüksek ?
Tek fanlı bir kart ve furmark testi gibi hayvani bir test,neyi yüksek bunun ?
Adamdan 0x masa ve 1080'de 10 dakika test etmesini isteyin.
Sonuçları atın.
Furmark.Hangi programda test isteyeyim pek anlamadım