Neler Yeni

Rx5600xt alınır mı ?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
İnce hesapta Cuma günleri takip edersen asus tuf 3000 e düşmüştü 2 3 hafta önce. Sapphire versiyonu da 2700 e düşmüştü.

İnce hesapta Cuma günleri takip edersen asus tuf 3000 e düşmüştü 2 3 hafta önce. Sapphire versiyonu da 2700 e düşmüştü.
incehesapda stok sorunu dikkatimi çekti doğru düzgün kart kalmamış yoksa bende kart alcam

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Stok yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bir yerde adam akıllı stok Yok. RX 5700xt ler 5 bin küsür TL ye koymuşlar
aynen usta deli gibi kart arayışındayım bende üç fanlı ama yok abi olanlarda çok pahalı

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
buda fazla..Neden dersen 2 hafta olmadı daha sapphire nitro modeli 2.600TL bandına düşmüştü.Üstelik dolar 7.50 den fazlasydı sanırım.
Bende onu anlamıyorum hocam bende alıcaktım yılbaşından sonra 5600xr ve rtx2060 lara nerdeyse 1k zam geldi bunun olayı nedir nasıl açıklanır bu

Bende onu anlamıyorum hocam bende alıcaktım yılbaşından sonra 5600xr ve rtx2060 lara nerdeyse 1k zam geldi bunun olayı nedir nasıl açıklanır bu
Hayır 2 hafta bile olmadı daha bu fiyatlar stoktan olsa bile stok yok bahanesine sığınıp satıcılar affedersiniz ama kansızlık yapıyorlar

Hayır 2 hafta bile olmadı daha bu fiyatlar stoktan olsa bile stok yok bahanesine sığınıp satıcılar affedersiniz ama kansızlık yapıyorlar
fiyatlar çok saçma bir şekilde oynuyor
bir mantık erdiremiyorum 🤔

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
fiyatlar çok saçma bir şekilde oynuyor
bir mantık erdiremiyorum 🤔
Hocam akıl mantık erdirecek gibi bir olay değil ya bak 3 haftadır akakçe ve cimride listemde olan kartlar 1 buçuk hafta içinde 1 k üzerne koyuyor stok olmasa hiç satamazlar bunun sebebi sadece stok değil. Adamlar çıkartmış ortaya stok yok bahanesini aynı araba piyasasında galericilerin yaptığı mantık sıfırları alıyorlar showroomdan pahalıya satıyorlar. Böyle bir iş olmaz bunun stokla alakası yok

S
Hocam akıl mantık erdirecek gibi bir olay değil ya bak 3 haftadır akakçe ve cimride listemde olan kartlar 1 buçuk hafta içinde 1 k üzerne koyuyor stok olmasa hiç satamazlar bunun sebebi sadece stok değil. Adamlar çıkartmış ortaya stok yok bahanesini aynı araba piyasasında galericilerin yaptığı mantık sıfırları alıyorlar showroomdan pahalıya satıyorlar. Böyle bir iş olmaz bunun stokla alakası yok
Stok yoksa ya hiç satmazsın hadi sattın 2900 lira olan sapphire 3600 lira olmaz veya rtx 2060 lar 4000 ne yaklaşmaz

S

Stok yoksa ya hiç satmazsın hadi sattın 2900 lira olan sapphire 3600 lira olmaz veya rtx 2060 lar 4000 ne yaklaşmaz
usta
ekran kartı alacakların gözü yaşlı 😢
bende dahil buna
bu pahalı fiyatlar yüzünden hep 2.ele yönelesim geliyor

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
usta
ekran kartı alacakların gözü yaşlı 😢
bende dahil buna
bu pahalı fiyatlar yüzünden hep 2.ele yönelesim geliyor
Coinciler olmasa 2. El alınırda mining yapan çok güven olmuyor maalesef yoksa bende düşündüm almayı ama aldıktan 2 ay sonra elinde kalırsa çok büyük sıkıntı

Coinciler olmasa 2. El alınırda mining yapan çok güven olmuyor maalesef yoksa bende düşündüm almayı ama aldıktan 2 ay sonra elinde kalırsa çok büyük sıkıntı
aynen öyle usta
ben fan kalitesine ve soğutmasına çok önem veren biriyim
zaten bu yüzden hep üç fanlı kart arıyorum
ama 2.el ürünlerde kart bir geliyor fan maşallah traktör gibi ses yapıyor

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

Sabreden derviş muradına ermiş..Sabretmek lazım.Dolar düşüyor ama fiyatları düşürmemek için ısrar ediyorlar.Bunlar onun işareti.Ben Gaming X'i 3000TL ye aldım üstelik vatan garantili.

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Sabreden derviş muradına ermiş..Sabretmek lazım.Dolar düşüyor ama fiyatları düşürmemek için ısrar ediyorlar.Bunlar onun işareti.Ben Gaming X'i 3000TL ye aldım üstelik vatan garantili.
Bekliyoruz hocam pc toplayacağım için elimdeki laptopu sattım adamlar arttırdı fiyatı bütçe aynı fiyatlar artıyor bunun sebebi de talep olması stok filan değil talep olduğunu biliyorlar bilgisayarlara talep var 5k yapsakta alıyorlar diye düşünüyorlar ve maalesef alınıyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,592
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom