İyi satmışsın. Bi arkadaşım 7000 e rx5700 satmışdı. Sen 8000 e rx5600 satmışsın. Çok iyi paraMsi rx5600xt gaming x modelini 8000tl ye dün sattım ve sizce kötü mü oldu çünkü etherium 1840 dolarlara tekrar çıktı ve üretimi yok artık . Bence daha bu fiyat 10 u bulurdu yaz aylarında gelcekmiş stok . Sizce iyi mi kötü mü ileriyi düşündüğümüz zaman
arkadaş sağlam yerden tüyo almış yazın stoklar geliyor.Msi rx5600xt gaming x modelini 8000tl ye dün sattım ve sizce kötü mü oldu çünkü etherium 1840 dolarlara tekrar çıktı ve üretimi yok artık . Bence daha bu fiyat 10 u bulurdu yaz aylarında gelcekmiş stok . Sizce iyi mi kötü mü ileriyi düşündüğümüz zaman
Çok iyi bekleMsi rx5600xt gaming x modelini 8000tl ye dün sattım ve sizce kötü mü oldu çünkü etherium 1840 dolarlara tekrar çıktı ve üretimi yok artık . Bence daha bu fiyat 10 u bulurdu yaz aylarında gelcekmiş stok . Sizce iyi mi kötü mü ileriyi düşündüğümüz zamanç
Piyasanın düzelmeme sebebi RX 5600XT'yi 8000 TL'ye alan insanlar. Satıcıyı sorgulamak son derece saçma bir hareket.Şimdi biri de gelir "Piyasa düzelecek mi?" diye konu açar.
GEİX NAPTIN GEİXS NAPTIN VUR EKRAN KARTINI GELSİĞN (!) çok iyi satmışsınız hocam hayırlı olsunMsi rx5600xt gaming x modelini 8000tl ye dün sattım ve sizce kötü mü oldu çünkü etherium 1840 dolarlara tekrar çıktı ve üretimi yok artık . Bence daha bu fiyat 10 u bulurdu yaz aylarında gelcekmiş stok . Sizce iyi mi kötü mü ileriyi düşündüğümüz zaman
3 e aldığım kartı 8 e alan varsa acımam kardeşim burda boş boş carliyacağına git miningcilere konuşŞimdi biri de gelir "Piyasa düzelecek mi?" diye konu açar.
11 k ya satanı biliyorum sağlık olsun.Msi rx5600xt gaming x modelini 8000tl ye dün sattım ve sizce kötü mü oldu çünkü etherium 1840 dolarlara tekrar çıktı ve üretimi yok artık . Bence daha bu fiyat 10 u bulurdu yaz aylarında gelcekmiş stok . Sizce iyi mi kötü mü ileriyi düşündüğümüz zaman