KORKMAZ VACKY
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Zuladaki değerler bu şekilde
sistem:
işlemci: ryzen 3 1300x
ekran kartı: msi rx570 4gb
sorun neyden kaynaklı ?
ayrıyetten ekran kartında 3.9 ghz e overclock var
Zula'da darboğaz yapıyor hocam biraz, onun dışında bir sorun teşkil etmez.çok dikkat etmedim açıkçası yani şuan 72 73 de seyrediyor
İşlemci kullanımı kaç olması gerek ki ?Zula'da darboğaz yapıyor hocam biraz, onun dışında bir sorun teşkil etmez.
Hocam Zula gibi bir oyunda bu kadar yüksek olmaması lazım, BF1 bile %50 civarı kullanıyorİşlemci kullanımı kaç olması gerek ki ?
Usta neden bu kadar yüksek %100 ekran kartı kullanılıyor ne yapmam lazım arada ayriyetten drop ve kasma sorunlarıda yaşıyorumHocam Zula gibi bir oyunda bu kadar yüksek olmaması lazım, BF1 bile %50 civarı kullanıyor
ekran kartını yüksek kullanması lazım zatenUsta neden bu kadar yüksek %100 ekran kartı kullanılıyor ne yapmam lazım arada ayriyetten drop ve kasma sorunlarıda yaşıyorum
anlık drop ve kasmalar normalde başka benzer pclerde benden daha yüksek fps alıyor ben ise düşük kalıyorum aynı bileşenlerler ?ekran kartını yüksek kullanması lazım zaten
Ramden olabiliranlık drop ve kasmalar normalde başka benzer pclerde benden daha yüksek fps alıyor ben ise düşük kalıyorum aynı bileşenlerler ?