RX570 Değerleri Normal'mi

Alıntıyı görüntüle
Burda özel kısmına tıklar mısınız
1657129141424.png

böyle

peki sizden bir şey rica edebilirmiyim bir furmark açıp 10 saniyelik testinizi buraya fotosunu atsaniz core'hızınız kaçta çalışıyor.
Tabi ki
Post automatically merged:

Ekran görüntüsü 2022-07-07 113407.png

Son düzenleme:
Tabi ki

Alıntıyı görüntüle
galiba sorunu buldum 8 pin ile kullandığım için yeterli güç alamıyor kart ve bu yüzden sınırlıyor aklıma başka bişi gelmiyor 12 pin takacağim ve öyle test edeceğim birde :/ yardımınız için teşşekür ederim <3

galiba sorunu buldum 8 pin ile kullandığım için yeterli güç alamıyor kart ve bu yüzden sınırlıyor aklıma başka bişi gelmiyor 12 pin takacağim ve öyle test edeceğim birde :/ yardımınız için teşşekür ederim <3
Pin mantığını bilmiyorum da beni aydınlatırsan sevinirim. Kart üstünde 8 pinli giriş var nasıl 12 olarak takacaksın?

Pin mantığını bilmiyorum da beni aydınlatırsan sevinirim. Kart üstünde 8 pinli giriş var nasıl 12 olarak takacaksın?
hayır 8+6 var 6 takmadım ben yeterli watt çekemiyor galiba diye düşündüm bende o yüzden tam clock mhz alamiyorum dedim kendimce çünkü herşeyi kontrol ettim bir sorunu gözükmüyor :/

Bence sorun yok bende de böyle.

666.png

Bence sorun yok bende de böyle.

Alıntıyı görüntüle
hocam isterseniz fanı otomatik kullanın boştakı sıcaklığı o ise sürekli öyle kalırsa ömrünü azaltabilir yanlış bilgi vermiyim ama msi afterbuner ile 50 ye çekerseniz sizin için daha iyi 30 derecelerde kalır boşta :) saygılarımla.

Rx 570 te 12 pin mi var ?
aynen 12 pin görüyorum ben kartımda 8'ini kullaniyorum 6 power suplymde yok

hocam isterseniz fanı otomatik kullanın boştakı sıcaklığı o ise sürekli öyle kalırsa ömrünü azaltabilir yanlış bilgi vermiyim ama msi afterbuner ile 50 ye çekerseniz sizin için daha iyi 30 derecelerde kalır boşta :) saygılarımla.

aynen 12 pin görüyorum ben kartımda 8'ini kullaniyorum 6 power suplymde yok
Kart modeline göre değişiyor mu bilmiyorum ama Asus rog strix 570 de 8 pin var hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,083
Son üye
quecyy
Geri