rx570 r5 3500 darboğaz yapar mı

Merhaba
3500x alırsanız daha iyi olur
3500 de dar boğaz yapmaz zen 2 mimarisi üretim den geçti güçlü işlemeci 3500x alırsanız daha iyi olur.

hayır r5 3500 ve rx570 8gb kullanıyorum herhangi bir darboğaz söz konusu değil. tüm güncel oyunları da çatır çatır oynayabiliyorum
Metro exodusda cpu kullanımı %50 civarında.Tomb riderda %40 civarında geziyor hocam.Darboğaz yapmamaması için %60 %70 civarında olması gerekmiyor mu ?

Metro exodusda cpu kullanımı %50 civarında.Tomb riderda %40 civarında geziyor hocam.Darboğaz yapmamaması için %60 %70 civarında olması gerekmiyor mu ?
Reis o iş öyle değil düşük değerlerde takılması darboğaz yaptığı anlamına gelmez.Darboğaz yapıyorsa işlemci %100 de azıcık bir şey tıkanır.

Reis o iş öyle değil düşük değerlerde takılması darboğaz yaptığı anlamına gelmez.Darboğaz yapıyorsa işlemci %100 de azıcık bir şey tıkanır.
Hocam Ben %70 civarında olması lazım diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam videoda ekran kartını tam besliyo
Ekran kartını zaten besliyor.Ekran Kartı işlemciye darboğaz yapıyor

Sistem alcan mı var mı?
Çunku kötü

Hocam Ben %70 civarında olması lazım diye biliyorum

Ekran kartını zaten besliyor.Ekran Kartı işlemciye darboğaz yapıyor
Videoda gözüktüğü üzere tam anlamıyla ekran kartı besleniyor yani bir problem yok ve illa %70 civarlarında olması gerekmiyor.Düşük değerlerde de besleyebilir.

darboğaz yapar mı ve ne fps ne kadar düşürür cs de yüksek ayarlarda 100 fps alır mı veya rdr 2 gta 5 gibi oyunlarda orta ayarlarda 50 üstü olur mu
Rx570in 4gb mı 8gb Modeli Mi ?

Hayır hocam olmaz sıkıntı yok.
Hocam İşlemciye Darboğaz Olmaması İçin İşlemci Kullanımının %60 %70 Arası Olması Gerekmiyor Mu ?

İşlemci çekirdeklerinden herhangi biri anlık %100 oluyorsa darboğaz var demktir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri