Rx570 vs Rx580 Hangisi?

Rx580 öneriyorum . Fakat ben msi armor ürününü kullanıyorum ve biraz sıcak çalışan bir kart . Karta undervolt uygulayarak sıcaklığını düşürebilirsin fakat hiç uğraşmadan asus veya powercolor almanı tavsiye ediyorum.

İşlemci Ryzen 5 2600, Anakart Gıgabyte B450-S2H, Ramler Xpg'nin 2x8, 16gb 3000 mhz ramleri
toplamadıysan sana güzel hazır sistem öneriyim hemde daha ucuz ama topladım dersen gtx 1650 super alman daha mantıklı performansın uçar ve kedilerin diyarına gidersin gezip gelirsin o sistem ile

toplamadıysan sana güzel hazır sistem öneriyim hemde daha ucuz ama topladım dersen gtx 1650 super alman daha mantıklı performansın uçar ve kedilerin diyarına gidersin gezip gelirsin o sistem ile
Elimde şuan Monitör, Ram ve 240 gb Ssd var. İşlemci ve anakart listemde kararsız kaldığım için bekliyorum

Rx580 öneriyorum . Fakat ben MSI armor ürününü kullanıyorum ve biraz sıcak çalışan bir kart . Karta undervolt uygulayarak sıcaklığını düşürebilirsin fakat hiç uğraşmadan Asus veya powercolor almanı tavsiye ediyorum.
kardeşim amd şuanda bataklıkta eğer rx580 alırsan sende onla bataklığa düşersin beni nvidia fanboy sanma ben herkese yardım etmeye çalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde şuan Monitör, RAM ve 240 gb SSD var. İşlemci ve anakart listemde kararsız kaldığım için bekliyorum
ryzen 5 1600 ve ryzen 5 2600 arasında neredeyse fark yok ve ikiside ileriye dönük bir sistem ama istersen değiştirmezsin fakat değiştirip bütçeni arttırıp belki daha güzel sistem alırsın arasında sanırım 300 200 tl fark vardı

Rx580 öneriyorum . Fakat ben MSI armor ürününü kullanıyorum ve biraz sıcak çalışan bir kart . Karta undervolt uygulayarak sıcaklığını düşürebilirsin fakat hiç uğraşmadan Asus veya powercolor almanı tavsiye ediyorum.
Sapphire önerir misin, powercolora kıyasla

Hocam bütçe kısıtlı bir yana, deneyimleme fırsatınız oldu mu? Gözle görülür bi fark olur mu önerdiğiniz kart ile 580 (8gb) arasında
Ekran Alıntısı.webp

power-maximum.webp

driver konusunda da nvıdıa çok daha iyi bu videolara da bakabilirsin.

Sapphire önerir misin, powercolora kıyasla
ben aylardır sistem aradığım için sistem pek çok kez topladım param olmasa bile şunu söyleyeyim kafanı çok karıştırma ve kafan karışıkken pc alma kafan net ise al o pc yi direk ama karışık karışık alırsan çok tereddüt edersin

kardeşim AMD şuanda bataklıkta eğer rx580 alırsan sende onla bataklığa düşersin beni Nvidia fanboy sanma ben herkese yardım etmeye çalışıyorum

ryzen 5 1600 ve ryzen 5 2600 arasında neredeyse fark yok ve ikiside ileriye dönük bir sistem ama istersen değiştirmezsin fakat değiştirip bütçeni arttırıp belki daha güzel sistem alırsın arasında sanırım 300 200 TL fark vardı
Haklısın bende onu çok düşündüm fakat ryzen 5 2600'ü 835 TL gibi çok iyi bir fiyata bir şirketten kapalı kutuda alacağım

driver konusunda da nvıdıa çok daha iyi bu videolara da bakabilirsin.
[/QUOTE]
yanlış videoyu mu attın? RX590 Diyor

Haklısın bende onu çok düşündüm fakat ryzen 5 2600'ü 835 TL gibi çok iyi bir fiyata bir şirketten kapalı kutuda alacağım
fiyat uygunsa tabii ki ryzen 5 2600 sonuçta daha güncel ve performans bakımından daha önde gibi :)

Rust oynuyorsan 1650s e sakın bulaşma.

ben aylardır sistem aradığım için sistem pek çok kez topladım param olmasa bile şunu söyleyeyim kafanı çok karıştırma ve kafan karışıkken PC alma kafan net ise al o PC yi direk ama karışık karışık alırsan çok tereddüt edersin
Hocam çok haklısın ya buraya soru sordukça yeni bir pc topluyorum, şuan gözümde rx hiç almamalıyım çöp olur gibi bi algı oluştu 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,513
Üyeler
187,692
Son üye
Ardacan60
Geri