Neler Yeni

Rx570 vs Rx580 Hangisi?

EmreTurkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Türkan
Rx580 öneriyorum . Fakat ben msi armor ürününü kullanıyorum ve biraz sıcak çalışan bir kart . Karta undervolt uygulayarak sıcaklığını düşürebilirsin fakat hiç uğraşmadan asus veya powercolor almanı tavsiye ediyorum.

KediBoku

80+
İşlemci Ryzen 5 2600, Anakart Gıgabyte B450-S2H, Ramler Xpg'nin 2x8, 16gb 3000 mhz ramleri
toplamadıysan sana güzel hazır sistem öneriyim hemde daha ucuz ama topladım dersen gtx 1650 super alman daha mantıklı performansın uçar ve kedilerin diyarına gidersin gezip gelirsin o sistem ile

AttilTami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Attila Tami
toplamadıysan sana güzel hazır sistem öneriyim hemde daha ucuz ama topladım dersen gtx 1650 super alman daha mantıklı performansın uçar ve kedilerin diyarına gidersin gezip gelirsin o sistem ile
Elimde şuan Monitör, Ram ve 240 gb Ssd var. İşlemci ve anakart listemde kararsız kaldığım için bekliyorum

KediBoku

80+
Rx580 öneriyorum . Fakat ben MSI armor ürününü kullanıyorum ve biraz sıcak çalışan bir kart . Karta undervolt uygulayarak sıcaklığını düşürebilirsin fakat hiç uğraşmadan Asus veya powercolor almanı tavsiye ediyorum.
kardeşim amd şuanda bataklıkta eğer rx580 alırsan sende onla bataklığa düşersin beni nvidia fanboy sanma ben herkese yardım etmeye çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde şuan Monitör, RAM ve 240 gb SSD var. İşlemci ve anakart listemde kararsız kaldığım için bekliyorum
ryzen 5 1600 ve ryzen 5 2600 arasında neredeyse fark yok ve ikiside ileriye dönük bir sistem ama istersen değiştirmezsin fakat değiştirip bütçeni arttırıp belki daha güzel sistem alırsın arasında sanırım 300 200 tl fark vardı

EmreTurkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Türkan
kardeşim AMD şuanda bataklıkta eğer rx580 alırsan sende onla bataklığa düşersin beni Nvidia fanboy sanma ben herkese yardım etmeye çalışıyorum
Arkadaş 580 mi 570 mi diye sormuş ona cevap verdim. Eğer bütçesi yeterliyse 1650 super alması daha mantıklı tabi.

AttilTami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Attila Tami
Rx580 öneriyorum . Fakat ben MSI armor ürününü kullanıyorum ve biraz sıcak çalışan bir kart . Karta undervolt uygulayarak sıcaklığını düşürebilirsin fakat hiç uğraşmadan Asus veya powercolor almanı tavsiye ediyorum.
Sapphire önerir misin, powercolora kıyasla

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Hocam bütçe kısıtlı bir yana, deneyimleme fırsatınız oldu mu? Gözle görülür bi fark olur mu önerdiğiniz kart ile 580 (8gb) arasında
Ekran Alıntısı.PNG

power-maximum.png

driver konusunda da nvıdıa çok daha iyi bu videolara da bakabilirsin.

KediBoku

80+
Sapphire önerir misin, powercolora kıyasla
ben aylardır sistem aradığım için sistem pek çok kez topladım param olmasa bile şunu söyleyeyim kafanı çok karıştırma ve kafan karışıkken pc alma kafan net ise al o pc yi direk ama karışık karışık alırsan çok tereddüt edersin

AttilTami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Attila Tami
kardeşim AMD şuanda bataklıkta eğer rx580 alırsan sende onla bataklığa düşersin beni Nvidia fanboy sanma ben herkese yardım etmeye çalışıyorum

ryzen 5 1600 ve ryzen 5 2600 arasında neredeyse fark yok ve ikiside ileriye dönük bir sistem ama istersen değiştirmezsin fakat değiştirip bütçeni arttırıp belki daha güzel sistem alırsın arasında sanırım 300 200 TL fark vardı
Haklısın bende onu çok düşündüm fakat ryzen 5 2600'ü 835 TL gibi çok iyi bir fiyata bir şirketten kapalı kutuda alacağım

KediBoku

80+
driver konusunda da nvıdıa çok daha iyi bu videolara da bakabilirsin.
[/QUOTE]
yanlış videoyu mu attın? RX590 Diyor

Haklısın bende onu çok düşündüm fakat ryzen 5 2600'ü 835 TL gibi çok iyi bir fiyata bir şirketten kapalı kutuda alacağım
fiyat uygunsa tabii ki ryzen 5 2600 sonuçta daha güncel ve performans bakımından daha önde gibi :)

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Rust oynuyorsan 1650s e sakın bulaşma.

AttilTami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Attila Tami
ben aylardır sistem aradığım için sistem pek çok kez topladım param olmasa bile şunu söyleyeyim kafanı çok karıştırma ve kafan karışıkken PC alma kafan net ise al o PC yi direk ama karışık karışık alırsan çok tereddüt edersin
Hocam çok haklısın ya buraya soru sordukça yeni bir pc topluyorum, şuan gözümde rx hiç almamalıyım çöp olur gibi bi algı oluştu 😄

Top Bottom