Ucu ucuna besliyor hocam.ekran kartın güçlü bir kart ve işlemcin ise düşük bir işlemci az da olsa darboğaz yapıyor olabilir zaten zula kötü grafikli bir oyun olduğu için darboğaz yapma olasılığı daha yüksek
4diğer parçalar imzada yazıyor diğer oyunlarda böyle bır sıkıntım yok zulada 120fps civarı oynuyorum ama kasma hissiyatı var ayarlar 1280x960 grafıkler yuksek
3v3 4v4 rekabet maclarında sorun yok 8v8 ölüm maçlarında çok oluyor kişi az oldugundada birisi katılınca milisanıyelık drop gıriyordiğer parçalar imzada yazıyor diğer oyunlarda böyle bır sıkıntım yok zulada 120fps civarı oynuyorum ama kasma hissiyatı var ayarlar 1280x960 grafıkler yuksek
kötü grafik derken ekran kartlarını zorlayan bir oyun değil hocam bi aynı çözünürlükte pubg oynamak var bir de zula oynamakUcu ucuna besliyor hocam.
Kötü grafikle hiçbir alakası yok darboğazın bu arada.
Optimizasyondan bahsediyorsunuz sanırım.kötü grafik derken ekran kartlarını zorlayan bir oyun değil hocam bi aynı çözünürlükte PUBG oynamak var bir de zula oynamak
evetOptimizasyondan bahsediyorsunuz sanırım.
r3 1200 af ve rx570 darboğaz yapıyor mu yaUcu ucuna besliyor hocam.
Kötü grafikle hiçbir alakası yok darboğazın bu arada.
Ucu ucuna besliyor diye biliyorum ben, ama işlemci odaklı oyunlarda yapabilir belki.r3 1200 af ve rx570 darboğaz yapıyor mu ya
2. sistemi toplamayı düşünüyordum.
yapması oyundan oyuna değişir açıkçası riske girmeden başka bir işlemci seçmeni öneririmr3 1200 af ve rx570 darboğaz yapıyor mu ya
2. sistemi toplamayı düşünüyordum.
cs go 1280x960 da 200fps civarı oynuyorum zulada neden boyle anlamadımdiğer parçalar imzada yazıyor diğer oyunlarda böyle bır sıkıntım yok zulada 120fps civarı oynuyorum ama kasma hissiyatı var ayarlar 1280x960 grafıkler yuksek