RX5700xt alınır mı??

HHuseynH

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
4000
Rx5700xt Sapphire Sahibiyle konuşdum kasayı satmış diye furmark gönderemiyor param güvendeyle gönderiyor ancak ben kendim için almadığım için test edemicem 2 gün falan arkadaşıma göndericem yani o zamanda para sahibine gitmiş olucak sizce alınır mı?? 4K bütçem var zaten 5600xt alıcam yada bu kartı tavsiyeleriniz nedir?

Rx5700xt Sapphire Sahibiyle konuşdum kasayı satmış diye furmark gönderemiyor param güvendeyle gönderiyor ancak ben kendim için almadığım için test edemicem 2 gün falan arkadaşıma göndericem yani o zamanda para sahibine gitmiş olucak sizce alınır mı?? 4K bütçem var zaten 5600xt alıcam yada bu kartı tavsiyeleriniz nedir?
Test edilmeden çok riskli hocam

5700xt lerin çoğu minningten pert çıkma kartlar. 5600xt nin ise mining geçmişi olacağını sanmam fakat bu saatten sonra 5600xt de alınmaz. bütçen yeterse 6600XT efsane olur.

3 gün deneme süresi var ama 5700xt almayın biraz daha zorlayıp 6600 alın

Yedek fanlarına kadar herşeyi var temiz duruyor bide furmark iste
Hocam yazdığımı odumadınız galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 gün deneme süresi var ama 5700xt almayın biraz daha zorlayıp 6600 alın
2k fark var alamam önermeyin.

5700xt lerin çoğu minningten pert çıkma kartlar. 5600xt nin ise mining geçmişi olacağını sanmam fakat bu saatten sonra 5600xt de alınmaz. bütçen yeterse 6600XT efsane olur.
Hocam çok paha işde alamam konuya uygun cevap hangisini seçmem gerekir?

Hocam yazdığımı odumadınız galiba.

2k fark var alamam önermeyin.

Hocam çok paha işde alamam konuya uygun cevap hangisini seçmem gerekir?
He pardon hocam ben direk ilana baktım. Hocam ben test olamdan alma taraftarında değilim.

Çünkü kartın güvenlik etiketleri açılmış yani ne olduğunu bı Allah birde onlar biliyor. Birde başlangıç fiyatı olarak 4k bı tık az geldi genelde 4.5k ile 5k arasına ilan koyarlardı çabuk satılsın istiyorlar sanırım

Çünkü kartın güvenlik etiketleri açılmış yani ne olduğunu bı Allah birde onlar biliyor. Birde başlangıç fiyatı olarak 4k bı tık az geldi genelde 4.5k ile 5k arasına ilan koyarlardı çabuk satılsın istiyorlar sanırım
Banada öyle geldi bir de fazla satmaya çalışıyordu nedense.

5000 serisi yazılım olarak çok sorunlu sürekli amd Radeon çöküyor bilgin olsun

5700xt ve 5600xt aynı dönem çıktı ve kazım güçleri birbirine yakın. 5700xtler miningde kullanılmıştır da 5600xtler kullanılmamıştır diye bir şey yok. Gpu mining döneminin bitmesinden 1.5 sene önce çıkmış kartlar bunlar. O kadar da miningde kullanılan bir seri değil.

Ama 5700xtlerin kendisi bir başına bela. Aşırı derecede ısınıyor. Bizde asus 5700xt evo oc vardı pcyi açınca oda fin hamamına dönüyordu. Kaç kez servise gitti geldi iade ettik kurtulduk. Forumlarda da çok gördüm diğer 5700xtlerde de sıkıntı yaşandığını o dönem. Ancak Sapphireda sıkıntı çıkacağını sanmam. Yine de bench şart.

5000 serisi yazılım olarak çok sorunlu sürekli amd Radeon çöküyor bilgin olsun
adrenalin edition mı üstat?

Geri