hocam denedim hala aynı, prizden vs elektrikle ilgili olabilir demişler bazı yerlerdehocam ddu ile sürücü kaldırıp deneyin
birden görüntü gitmesi wattman diye biliyorum wattman olabilir ekran kartını herzaman güncel tutun
dalgalanmadan belki ekran kartı etkileniyor olabilir de sanmıyorum sitede oturuyorum stabil elektrik ayrıca diğer parçalarımda bir sorun yok şuanda da aynı sistemden yazıyorum, tek farkettiğim ekran kartının üstündeki metal plaka çok sıcak bir süredir ev sıcak oldugundan, belki etkilenmiştir bu durumlardanelektrikmi? kasa çalışıyosa nası elektrikten olabilirki
ekran kartı sıcaklıktan kapanıyo olmasın bi sıcaklıklara bakdalgalanmadan belki ekran kartı etkileniyor olabilir de sanmıyorum sitede oturuyorum stabil elektrik ayrıca diğer parçalarımda bir sorun yok şuanda da aynı sistemden yazıyorum, tek farkettiğim ekran kartının üstündeki metal plaka çok sıcak bir süredir ev sıcak oldugundan, belki etkilenmiştir bu durumlardan
hocam kapansa anlarım da normal açıyorum browserda dolaşıyorken devre dışı bırakıyor kendini yükte değil yaniekran kartı sıcaklıktan kapanıyo olmasın bi sıcaklıklara bak
ama dediğiniz de olabilir çünkü şuan boşta 66 derece ve düşük voltaj modundaekran kartı sıcaklıktan kapanıyo olmasın bi sıcaklıklara bak
boşta 66 yüksek benimki 39 44 civarı çalışıyo ondan kapanıyo olabilir fakat ekran kartının devre dışı kalmasını anlamadım hocamhocam kapansa anlarım da normal açıyorum browserda dolaşıyorken devre dışı bırakıyor kendini yükte değil yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama dediğiniz de olabilir çünkü şuan boşta 66 derece ve düşük voltaj modunda
O neden oluyor bilmiyorum windows algılamıyor kartı bende yaşıyodum kabloyu tam takmamışım takdım düzeldi sorunsuz şuanb
boşta 66 yüksek benimki 39 44 civarı çalışıyo ondan kapanıyo olabilir fakat ekran kartının devre dışı kalmasını anlamadım hocam
hocam fanların tozunu alın ve termal macun sürebilirsinizbunu nasıl soğuturum ya
Aynı sorunu bende yaşıyorum araştırdığımda kronik bir sorun olarak karşıma çıktı.birden bire görüntü gidiyor fakat pc çalışıyor, kapat aç yapıyorum ekran kartı devre dışı kalmış şekilde geliyor onu etkinleştiriyorum sonra baştan sürücü yüklüyorum düzeliyor sonra yine en başa dönüyor sorun nedir?