Neler Yeni

rx5700xt devre dışı kalma sorunu

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
birden bire görüntü gidiyor fakat pc çalışıyor, kapat aç yapıyorum ekran kartı devre dışı kalmış şekilde geliyor onu etkinleştiriyorum sonra baştan sürücü yüklüyorum düzeliyor sonra yine en başa dönüyor sorun nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
kemal kılıçdaroğlu
hocam ddu ile sürücü kaldırıp deneyin

birden görüntü gitmesi wattman diye biliyorum wattman olabilir ekran kartını herzaman güncel tutun

Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
kemal kılıçdaroğlu
elektrikmi? kasa çalışıyosa nası elektrikten olabilirki

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elektrikmi? kasa çalışıyosa nası elektrikten olabilirki
dalgalanmadan belki ekran kartı etkileniyor olabilir de sanmıyorum sitede oturuyorum stabil elektrik ayrıca diğer parçalarımda bir sorun yok şuanda da aynı sistemden yazıyorum, tek farkettiğim ekran kartının üstündeki metal plaka çok sıcak bir süredir ev sıcak oldugundan, belki etkilenmiştir bu durumlardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
kemal kılıçdaroğlu
dalgalanmadan belki ekran kartı etkileniyor olabilir de sanmıyorum sitede oturuyorum stabil elektrik ayrıca diğer parçalarımda bir sorun yok şuanda da aynı sistemden yazıyorum, tek farkettiğim ekran kartının üstündeki metal plaka çok sıcak bir süredir ev sıcak oldugundan, belki etkilenmiştir bu durumlardan
ekran kartı sıcaklıktan kapanıyo olmasın bi sıcaklıklara bak

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kapansa anlarım da normal açıyorum browserda dolaşıyorken devre dışı bırakıyor kendini yükte değil yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama dediğiniz de olabilir çünkü şuan boşta 66 derece ve düşük voltaj modunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
kemal kılıçdaroğlu
b
hocam kapansa anlarım da normal açıyorum browserda dolaşıyorken devre dışı bırakıyor kendini yükte değil yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama dediğiniz de olabilir çünkü şuan boşta 66 derece ve düşük voltaj modunda
boşta 66 yüksek benimki 39 44 civarı çalışıyo ondan kapanıyo olabilir fakat ekran kartının devre dışı kalmasını anlamadım hocam

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
birden bire görüntü gidiyor fakat pc çalışıyor, kapat aç yapıyorum ekran kartı devre dışı kalmış şekilde geliyor onu etkinleştiriyorum sonra baştan sürücü yüklüyorum düzeliyor sonra yine en başa dönüyor sorun nedir?
Aynı sorunu bende yaşıyorum araştırdığımda kronik bir sorun olarak karşıma çıktı.

Top Bottom