rx580 8+6 pin

Dostum adamın diğer parçalarını bilmeden nasıl 500w yeteceğine karar verdin ? Sistem özelliklerini söyler misiniz ?
ryzen 3 1200 - corsair vengeance 8gb 3000mhz ram- a320m pro e - hard disk 1 tb - sapphire rx 580 nitro plus 8gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet gerekli öyle olmasını tavsiye ederim molex to 6 pin dönüştürücü kullanabilirsin
Teşekkür ederim

Dostum adamın diğer parçalarını bilmeden nasıl 500w yeteceğine karar verdin ? Sistem özelliklerini söyler misiniz ?
Surdan karar verdim hani bir bildigimiz varki yaziyoruz buyur bak

Surdan karar verdim hani bir bildigimiz varki yaziyoruz buyur bak
Minimum 450w istiyor 500w hayli hayli yeter 185 w max yukte harcıyor yaziyor orda gidipte kalani 315 w cekemez hani oyle bir islemci yok piyasada

Ekler

• Screenshot_2020-04-26-02-26-22-515_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-04-26-02-26-22-515_com.android.chrome.webp
    86.2 KB · Hit: 62
412 wat falan harcıyor ortalama 500w 80+ alırsan işini görür ama tavsiyem 600w 80+ alman ileride yükseltme yaparsan bozmasın psu işini.

412 wat falan harcıyor ortalama 500w 80+ alırsan işini görür ama tavsiyem 600w 80+ alman ileride yükseltme yaparsan bozmasın PSU işini.
500watt powerim var şuanda değiştirme şansım pek yok ama gerekli olması durumunda tabii ki değiştiririm ama ssd için ayırdığım parayı kullanmak zorunda kalırım bu durumda :)

412 wat falan harcıyor ortalama 500w 80+ alırsan işini görür ama tavsiyem 600w 80+ alman ileride yükseltme yaparsan bozmasın PSU işini.
Adamda zaten psu var alip almamak kendine kalmis besler mi diye sordu psu alayim mi diye degil o zaman oyle konu acardi hani demi bilmis beyfeyndi attigim resime baktiysan eger anlarsin

500watt powerim var şuanda değiştirme şansım pek yok ama gerekli olması durumunda tabii ki değiştiririm ama ssd için ayırdığım parayı kullanmak zorunda kalırım bu durumda :)
Hocam suanki poweriniz yeterli ssd alir keyfinize bakarsiniz simdilik isinizi gorur ileride degistirirsiniz psunuz besler fakat 80+ sertifikasi olmadigi icin normalde fazla elektrik harcar buda faturaniza yansir

Adamda zaten PSU var alip almamak kendine kalmis besler mi diye sordu PSU alayim mi diye degil o zaman oyle konu acardi hani demi bilmis beyfeyndi attigim resime baktiysan eger anlarsin
Dostum sinirli sinirli laf sokmak amacıyla bana yazma burada eğer bir sorunun varsa özelden yaz bitsin uzatma. 500w powerın yeteceğini düşünüyorsun ama marka model hiçbir şey sormuyorsun adama adamda belki dandik bir model var ve 400 w bile kullanmıyor bunu bilmiyorsun ama bilmediğin şekilde psunu kullanabilirsin sorun çıkarmaz diyebiliyorsun psusu olduğunu görmedim yeter mi diyince herhalde yeni alacak diye düşündüm öyle bir cevap verdim. Amacın kavga çıkarmak veya başka bir şeyse uza...

Adamda zaten PSU var alip almamak kendine kalmis besler mi diye sordu PSU alayim mi diye degil o zaman oyle konu acardi hani demi bilmis beyfeyndi attigim resime baktiysan eger anlarsin

Hocam suanki poweriniz yeterli ssd alir keyfinize bakarsiniz simdilik isinizi gorur ileride degistirirsiniz psunuz besler fakat 80+ sertifikasi olmadigi icin normalde fazla elektrik harcar buda faturaniza yansir
Teşekkür ederim ssd den sonra ilk hedefim power olacak :)

Psu modeliniz nedir acaba 80+ mı ?

Dostum sinirli sinirli laf sokmak amacıyla bana yazma burada eğer bir sorunun varsa özelden yaz bitsin uzatma. 500w powerın yeteceğini düşünüyorsun ama marka model hiçbir şey sormuyorsun adama adamda belki dandik bir model var ve 400 w bile kullanmıyor bunu bilmiyorsun ama bilmediğin şekilde psunu kullanabilirsin sorun çıkarmaz diyebiliyorsun psusu olduğunu görmedim yeter mi diyince herhalde yeni alacak diye düşündüm öyle bir cevap verdim. Amacın kavga çıkarmak veya başka bir şeyse uza...
Bak dostum ben bunu deneyimlerime dayanarak soyluyorum bende eski bir psu vardi 350w lik gittim baska forumlarda da youtuberlara da sordum gayet hepsi de guzel bir sekilde cevapladilar kendime yeni ekran karti alicaktim o zaman gtx 660 asus cift fanli modeli herkes dediki yuk altinda calistiramazsin kapanir bilgisayarin vs vs tdp degeri 140w yinede aldim furmark testine vs soktum oyun da oynadim yuk altinda herhangi bir sorun olmadan rahatca kullandim ha elektrik faturasina belki - yonde yansidi fakat furmark testini yaparken ekran kartinin kac w harcadigina hep goz attim 116 w uzerine cikmadi hic hani internette 140w yaziyordu max degeri aslinda o degerler simdiye kadarki kullanicilarin en yuksek ulastigi degerler yani her zaman gercegi yansitmiyorlar simdi 185e tdp ye sahip rx 580 illa 185 w kullanicak diye bir kaide yok ben 140w lik ekran kartini 350w da calistieiyorsam 80+ sertifikasi yok adam 500w da 185w tdpye sahip ekran kartini hayli hayli calistirir ben buna dayanarak soyledim birazda hani sende diyorsun ya kavga cikarmaya felan mi calisiyorsun diye bazen herseyi bilmesen de kesin cevaplar verebiliyorsun

PSU modeliniz nedir acaba 80+ mı ?
platoon pl-9263 500watt ama 80+sertifiikası yok maalesef

Bak dostum ben bunu deneyimlerime dayanarak soyluyorum bende eski bir PSU vardi 350w lik gittim baska forumlarda da youtuberlara da sordum gayet hepsi de guzel bir sekilde cevapladilar kendime yeni ekran karti alicaktim o zaman gtx 660 Asus cift fanli modeli herkes dediki yuk altinda calistiramazsin kapanir bilgisayarin vs vs tdp degeri 140w yinede aldim furmark testine vs soktum oyun da oynadim yuk altinda herhangi bir sorun olmadan rahatca kullandim ha elektrik faturasina belki - yonde yansidi fakat furmark testini yaparken ekran kartinin kac w harcadigina hep goz attim 116 w uzerine cikmadi hic hani internette 140w yaziyordu max degeri aslinda o degerler simdiye kadarki kullanicilarin en yuksek ulastigi degerler yani her zaman gercegi yansitmiyorlar simdi 185e tdp ye sahip rx 580 illa 185 w kullanicak diye bir kaide yok ben 140w lik ekran kartini 350w da calistieiyorsam 80+ sertifikasi yok adam 500w da 185w tdpye sahip ekran kartini hayli hayli calistirir ben buna dayanarak soyledim birazda hani sende diyorsun ya kavga cikarmaya felan mi calisiyorsun diye bazen herseyi bilmesen de kesin cevaplar verebiliyorsun
bu power ile sadece 8 pin güç girişi bağlıyken bende furmark testine falan soktum bi sorun yaşamadım ama fps drop yaşıyorum sanırım darboğaz oluyor

Bak dostum ben bunu deneyimlerime dayanarak soyluyorum bende eski bir PSU vardi 350w lik gittim baska forumlarda da youtuberlara da sordum gayet hepsi de guzel bir sekilde cevapladilar kendime yeni ekran karti alicaktim o zaman gtx 660 Asus cift fanli modeli herkes dediki yuk altinda calistiramazsin kapanir bilgisayarin vs vs tdp degeri 140w yinede aldim furmark testine vs soktum oyun da oynadim yuk altinda herhangi bir sorun olmadan rahatca kullandim ha elektrik faturasina belki - yonde yansidi fakat furmark testini yaparken ekran kartinin kac w harcadigina hep goz attim 116 w uzerine cikmadi hic hani internette 140w yaziyordu max degeri aslinda o degerler simdiye kadarki kullanicilarin en yuksek ulastigi degerler yani her zaman gercegi yansitmiyorlar simdi 185e tdp ye sahip rx 580 illa 185 w kullanicak diye bir kaide yok ben 140w lik ekran kartini 350w da calistieiyorsam 80+ sertifikasi yok adam 500w da 185w tdpye sahip ekran kartini hayli hayli calistirir ben buna dayanarak soyledim birazda hani sende diyorsun ya kavga cikarmaya felan mi calisiyorsun diye bazen herseyi bilmesen de kesin cevaplar verebiliyorsun
Dostum senin dediğin şans işi 80+ ne demek biliyorsun dimi ? Kesin bir cevap mı verdim nerede? Adam aynısını yaptığı sırada %100 hiçbir şey olmayacağının garantisini veren ben değilim sensin. Adamdaki psu çok dandik bir psu o ekran kartına onu takmak delilik falan olur bence.

en kısa sürede power imi değiştiririm o zaman teşekkürler hepinize tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum bu konuda sakin olun lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,530
Üyeler
186,744
Son üye
zCrawel
Geri