Neler Yeni

RX580 Siyah Ekran Sorunu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emircan Özdemir
Arkadaşlar 4 defa amd cleanup ile driver silip tekrardan rx 580 driveri kurdum. Ful install, mini install ve Only driver olmak üzere tüm indirme seçeneklerini denedim. Bios pilini taktım çıkardım. Ekran kartını taktım çıkardım. Yaklaşık 1 saat fişten çekili beklettim. Siyah erkranda 10 dakka beklettim. Her driver kuruşumda görev çubuğunun sağ alt tarafındaki oktan amd logosuna sağ tıklayarak sistem tepsisini sakla yaptım. Belki kaldırmamalıyım dedim kaldırmadım yine olmadı. sonuç kocaman bir sıfır. Olmuyor. Ne yapabilirim başka?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sadık Akbaba
bendede rx 580 8gb var her oyunda yırtılma oluyor yırtılmayı geçtim garip garip renkler çıkıyor fps yi sabitlemeyi denedim bir şey olmadı tek çözüm fan hızını arttırıp ekran kartının frekansını düşürmek oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emircan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede rx 580 8gb var her oyunda yırtılma oluyor yırtılmayı geçtim garip garip renkler çıkıyor fps yi sabitlemeyi denedim bir şey olmadı tek çözüm fan hızını arttırıp ekran kartının frekansını düşürmek oldu
siyah ekran veriyor muydu peki?

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
driver güncel mi

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar 4 defa amd cleanup ile driver silip tekrardan rx 580 driveri kurdum. Ful install, mini install ve Only driver olmak üzere tüm indirme seçeneklerini denedim. Bios pilini taktım çıkardım. Ekran kartını taktım çıkardım. Yaklaşık 1 saat fişten çekili beklettim. Siyah erkranda 10 dakka beklettim. Her driver kuruşumda görev çubuğunun sağ alt tarafındaki oktan amd logosuna sağ tıklayarak sistem tepsisini sakla yaptım. Belki kaldırmamalıyım dedim kaldırmadım yine olmadı. sonuç kocaman bir sıfır. Olmuyor. Ne yapabilirim başka?
belki bios kaynaklıdır aklıma başka bir şeyde gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sadık Akbaba
güncel 4 defa silip kurdum artı bide Display Driver Uninstaller kulllandım tüm driverleri sildim sonra tekrardan kurdum. Olmuyor ağzına vuruğum pc si
Dostum ayarlarımı atıcam şimdi sana bunu uygulayabilirsin hiç yoktan bir dene istersen fan hızını yükseltip ekran kartı frekansını düşür

Ekler

• resim_2025-01-04_230205785.png
    resim_2025-01-04_230205785.png
    51.6 KB · Hit: 17

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
onboard dan açabiliyorum bilgisayarı. Ryzen 7 5700G var bende. Biosta sıkıntı olsa hiç açılmaması gerekmiyor mu?
güzel soru bende de ekran gelmiyordu geçen ramler den kaynaklıymış
işlemci çalışır bios driver güncellemesi genellikle ekran kartı ile ilgili diye biliyorum

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Baki Bektaş
güncel 4 defa silip kurdum artı bide Display Driver Uninstaller kulllandım tüm driverleri sildim sonra tekrardan kurdum. Olmuyor ağzına vuruğum pc si
eski sürüm driver da deneyebilirsin birde driver ı ddu ile silmelisin bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emircan Özdemir
wattman mı aceb
bir gece fişten çekili beklettim oldu. İlginç
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski sürüm driver da deneyebilirsin birde driver ı ddu ile silmelisin bence
yaptım zaten onları

Dostum ayarlarımı atıcam şimdi sana bunu uygulayabilirsin hiç yoktan bir dene istersen fan hızını yükseltip ekran kartı frekansını düşür
deniyorum kanka teşekkür ederim.

güzel soru bende de ekran gelmiyordu geçen ramler den kaynaklıymış
işlemci çalışır bios driver güncellemesi genellikle ekran kartı ile ilgili diye biliyorum
Kanka ramde sıkıntı olsa onboard da çalışmaz. Ekran kartı kaynaklı bir sıkıntı bu. Keyfini bekledim bir gece fişten çektim sabahına açıldı işte.

Son düzenleme:
Top Bottom