İkisi de 4 GB ise gtx 1650S çok daha iyi olur. Bu arada AMD ekran kartlarındaki en iyi soğutmayı Sapphire Nitro+ yapıyor.kardeşim kesinlikle oyun oynayacaksan Asus rx 580 öneririm. ısınma sorunu vs yok ben memnunum
1650 s kaç seni gider ultrada 1080p de kullanırımİkisi de 4 GB ise gtx 1650S çok daha iyi olur. Bu arada AMD ekran kartlarındaki en iyi soğutmayı Sapphire Nitro+ yapıyor.
Dostum 4gb RX 580, GTX 1650 Super'in yanında çok saçma. Sende olması 1650 Super'den daha iyi olduğu anlamına gelmez.kardeşim kesinlikle oyun oynayacaksan Asus rx 580 öneririm. ısınma sorunu vs yok ben memnunum
abi 1650 s ultrda da 1080 p de kaç sene giderDostum 4gb RX 580, GTX 1650 Super'in yanında çok saçma. Sende olması 1650 Super'den daha iyi olduğu anlamına gelmez.
Kaç sene gideceği sana bağlı kral mesela bana sorarsan o kart beni şuan bile kurtarmaz başkasına sorarsın adam o kartı 2 sene kullanır ultra manyağıdır. Bir diğeri birkaç sene sonra grafikleri düşürür 5 sene kullanır. Bilmem anlatabildim mi. Ama 2 sene boyunca piyasadaki oyunları ultrada kesin olarak oynayabilirsin.1650 s kaç seni gider ultrada 1080p de kullanırım