Defalarca denedim şu an da WHQL sürüm kurulu zaten son çözüm olarak UV yapmak istiyorumDDU ile sil ekran kartını siteden WHQL recommended kur
UV yapmayı düşünüyorum bana bunda yardımcı olacak bilgili birisi lazım zaten konuyuda ona göre açtımDengeli bir şekilde voltajı arttırabilirsin veya UV yapabilirsin.
@RevDeisDou yardımcı olacaktır.UV yapmayı düşünüyorum bana bunda yardımcı olacak bilgili birisi lazım zaten konuyuda ona göre açtım
UV yapmayı biliyor musun yoksa 0 mı bilgin? Ona göre direkt ayar verebilirim veya öğretebilirim.UV yapmayı düşünüyorum bana bunda yardımcı olacak bilgili birisi lazım zaten konuyuda ona göre açtım
hiç bilgim yok ama driver üzerinden yapılabiliniyor sanırımUV yapmayı biliyor musun yoksa 0 mı bilgin? Ona göre direkt ayar verebilirim veya öğretebilirim.
Reis bende aynı kart var watmann yiyorum ddu çözüm olmuyor ne yapmalıyımUV yapmayı biliyor musun yoksa 0 mı bilgin? Ona göre direkt ayar verebilirim veya öğretebilirim.
50 MHz falan kısReis bende aynı kart var watmann yiyorum ddu çözüm olmuyor ne yapmalıyım
coreclock mu memory clock mu50 MHz falan kıs
Core Clockcoreclock mu memory clock mu