Çözüldü✓ RX590 İçin İşlemci Tavsiyesi

3D_Waffle

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4000
Herkes merhaba, 4 senedir kullandığım PC'yi hafifte olsa güncellemek istiyorum. RX590 Nitro+ ekran kartım, Ryzen 2600 işlemcim ve MSI B450M Pro- M.2 anakartım var. İşlemci güncellemesi yapmayı düşünüyorum. 4K'ya kadar bütçem var. Oyun oynamak için kullanıyorum PC'yi. Bu kriterlere göre bir işlemci önerirseniz çok mutlu olurum, şimdiden çok teşekkür ederim.

Herkes merhaba, 4 senedir kullandığım PC'yi hafifte olsa güncellemek istiyorum. RX590 Nitro+ ekran kartım, Ryzen 2600 işlemcim ve MSI B450M Pro- M.2 anakartım var. İşlemci güncellemesi yapmayı düşünüyorum. 4K'ya kadar bütçem var. Oyun oynamak için kullanıyorum PC'yi. Bu kriterlere göre bir işlemci önerirseniz çok mutlu olurum, şimdiden çok teşekkür ederim.

r5 5600 al derim ama alacaksan stock soğutucu yetmiyor . Kule tipi soğutucu lazım yanı 5i bulur.

Bu bütçe ile platform değişmeden direk R5 5600 alabilirsin güzelde olur ama en kritik nokta alıp takmadan önce BIOS update yap en güncelini kur böylece Ryzen 5000 desteğini ekler ve 5600 ü kullanırsın.

Geri