Olmuyor 200fps civarı oynarsınız 160 altına düşmezArkadaşlar sa i3 10100f rx6500xt kullanan varmı varsa valorantta kaç fps alıyosunuz 144altına düşüşler oluyormu 400w psuyla kullanıcam aercooll watmann hatası alıyomusunuz
Psu da yeterlidirOlmuyor 200fps civarı oynarsınız 160 altına düşmez
Safir modeli güzelmi pekiOlmuyor 200fps civarı oynarsınız 160 altına düşmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Psu da yeterlidir
Pek önermem asus dual alırsan iyi olur en iyi model odur 3700 dü galiba fiyatı ama sapphire de çok kötü değil 75 dereceyi geçmez heralde ben asus dual kullamdımSafir modeli güzelmi peki
Ya şöyle ben trenyoldan gtx1650 aldım onun iadeye hönderdim orfan gelen para cüzdana gelicek oyüzdden safiri ordan direk sipariş edim diye sordum asus aynı fiyatta olursa asus alırımPek önermem asus dual alırsan iyi olur en iyi model odur 3700 dü galiba fiyatı ama sapphire de çok kötü değil 75 dereceyi geçmez heralde ben asus dual kullamdım
1650 de kullanabilirdiniz çok yüksek fark yokYa şöyle ben trenyoldan gtx1650 aldım onun iadeye hönderdim orfan gelen para cüzdana gelicek oyüzdden safiri ordan direk sipariş edim diye sordum asus aynı fiyatta olursa asus alırım
Çok fps drop yiyodum 110lara düşüyordu fpsim valoda1650 de kullanabilirdiniz çok yüksek fark yok