Kabloyu anakarta takmıyorsunuz değil mi?Arkadaşlar yeni sistem aldım montajını yaptım. Açtım fanlar dönüyor ışıklar falan yanıyor ama görüntü gelmiyor. Monitörüm vga giriş o yüzden mi görüntü gelmiyor açıklar mısınız lütfen ??
rx 6600 de vga yokki ? anakarta taktıysanız görüntü gelmez ekran kartına takmanız lazım onun içinde hdmi dönüştürücü lazımArkadaşlar yeni sistem aldım montajını yaptım. Açtım fanlar dönüyor ışıklar falan yanıyor ama görüntü gelmiyor. Monitörüm vga giriş o yüzden mi görüntü gelmiyor açıklar mısınız lütfen ??
Onun bilgisi bende yoktu şimdi öğrendim. Peki hdmı kablosu ile tvye bağalayabilir miyim ?rx 6600 de vga yokki ? anakarta taktıysanız görüntü gelmez ekran kartına takmanız lazım onun içinde hdmi dönüştürücü lazım
şimdik anlatayım sana Senin monitör vga ya hani ekran kartında vga girişi yok o yüzden [DÖNÜŞTÜRÜCÜ] alman lazım bu dönüştürücüyle birlikte ekran kartına bağlayabileceksin monitörünüNereye takacağım ki anlamadım tam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun bilgisi bende yoktu şimdi öğrendim. Peki hdmı kablosu ile tvye bağalayabilir miyim ?
pcyi demek istemiş hocamtam olarak neyi bağlayacaksınız tv ye onu anlamadım
şimdik anlatayım sana Senin monitör vga ya hani ekran kartında vga girişi yok o yüzden [DÖNÜŞTÜRÜCÜ] alman lazım bu dönüştürücüyle birlikte ekran kartına bağlayabileceksin monitörünü
evet bağlayabilirsinizNereye takacağım ki anlamadım tam.
Onun bilgisi bende yoktu şimdi öğrendim. Peki hdmı kablosu ile tvye bağalayabilir miyim ?
Teşekkürler herhangi bir bilgisayar ürünleri satan yerde vardır dimi bu dönüştürücü ?Büyük ihtimalle kabloyu anakarta taktın. Vga to hdmı dönüştürücü alarak kabloyu ekran kartına takman lazım.
Peki hocam ben şimdi VGA TO HDMI mı alacağım yoksa HDMI TO VGA mı ? Kafam karıştı da. Monitörüm VGA girişli biliyorsunuz zaten.ekran kartınızda vga girişi yok hdmi dönüştürücüsü alıp ekran kartına takmanız gerekli.
ikiside aynı işlevi görüyor hocam. benim elimde bu ürün var memnunum bende rx6600 ve vga girişli monitörde kullandımTeşekkürler herhangi bir bilgisayar ürünleri satan yerde vardır dimi bu dönüştürücü ?
Peki hocam ben şimdi VGA TO HDMI mı alacağım yoksa HDMI TO VGA mı ? Kafam karıştı da. Monitörüm VGA girişli biliyorsunuz zaten.
Çok teşekkür ederim dostum seni de rahatsız ettim akşam akşamikiside aynı işlevi görüyor hocam. benim elimde bu ürün var memnunum bende rx6600 ve vga girişli monitörde kullandım
estağfurullah hocam ne demek. iyi akşamlarÇok teşekkür ederim dostum seni de rahatsız ettim akşam akşam
Hocam son sorum izninle Bu dönüştürücüyü bağladığımda ses konusunda problem olmaz dimi ? Hoparlör kullanıyorum bir yandan.estağfurullah hocam ne demek. iyi akşamlar