Neler Yeni

Rx6600 görüntü gelmiyor

tburak576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Arslanalp
Arkadaşlar yeni sistem aldım montajını yaptım. Açtım fanlar dönüyor ışıklar falan yanıyor ama görüntü gelmiyor. Monitörüm vga giriş o yüzden mi görüntü gelmiyor açıklar mısınız lütfen ??

arturo

80+ Silver
Arkadaşlar yeni sistem aldım montajını yaptım. Açtım fanlar dönüyor ışıklar falan yanıyor ama görüntü gelmiyor. Monitörüm vga giriş o yüzden mi görüntü gelmiyor açıklar mısınız lütfen ??
Kabloyu anakarta takmıyorsunuz değil mi?

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Yunus Emre Arslan
rx 6600 de vga yokki ? anakarta taktıysanız görüntü gelmez ekran kartına takmanız lazım onun içinde hdmi dönüştürücü lazım

tburak576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Arslanalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereye takacağım ki anlamadım tam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx 6600 de vga yokki ? anakarta taktıysanız görüntü gelmez ekran kartına takmanız lazım onun içinde hdmi dönüştürücü lazım
Onun bilgisi bende yoktu şimdi öğrendim. Peki hdmı kablosu ile tvye bağalayabilir miyim ?

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Yunus Emre Arslan
tam olarak neyi bağlayacaksınız tv ye onu anlamadım

Onun bilgisi bende yoktu şimdi öğrendim. Peki hdmı kablosu ile tvye bağalayabilir miyim ?
şimdik anlatayım sana Senin monitör vga ya hani ekran kartında vga girişi yok o yüzden [DÖNÜŞTÜRÜCÜ] alman lazım bu dönüştürücüyle birlikte ekran kartına bağlayabileceksin monitörünü

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
tam olarak neyi bağlayacaksınız tv ye onu anlamadım

şimdik anlatayım sana Senin monitör vga ya hani ekran kartında vga girişi yok o yüzden [DÖNÜŞTÜRÜCÜ] alman lazım bu dönüştürücüyle birlikte ekran kartına bağlayabileceksin monitörünü
pcyi demek istemiş hocam

evet bağlayabilirsiniz

şahin doğan

80+ Platinum
Büyük ihtimalle kabloyu anakarta taktın. Vga to hdmı dönüştürücü alarak kabloyu ekran kartına takman lazım.

1905

80+ Silver
ekran kartınızda vga girişi yok hdmi dönüştürücüsü alıp ekran kartına takmanız gerekli.

tburak576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Arslanalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle kabloyu anakarta taktın. Vga to hdmı dönüştürücü alarak kabloyu ekran kartına takman lazım.
Teşekkürler herhangi bir bilgisayar ürünleri satan yerde vardır dimi bu dönüştürücü ?

ekran kartınızda vga girişi yok hdmi dönüştürücüsü alıp ekran kartına takmanız gerekli.
Peki hocam ben şimdi VGA TO HDMI mı alacağım yoksa HDMI TO VGA mı ? Kafam karıştı da. Monitörüm VGA girişli biliyorsunuz zaten.

Son düzenleme:

1905

80+ Silver
Teşekkürler herhangi bir bilgisayar ürünleri satan yerde vardır dimi bu dönüştürücü ?

Peki hocam ben şimdi VGA TO HDMI mı alacağım yoksa HDMI TO VGA mı ? Kafam karıştı da. Monitörüm VGA girişli biliyorsunuz zaten.
ikiside aynı işlevi görüyor hocam. benim elimde bu ürün var memnunum bende rx6600 ve vga girişli monitörde kullandım

Top Bottom