Alırken denedin mi kartı?Ekran kartına taktım dp kablosunu. Şimdi rx570 geri taktım görüntü geldi
Sılmen lazım zaten de dene yine bir. Yine de görüntü gelmesi lazımdı.A
Acaba ddu ile eski driveri silip mi denesem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paramgüvende ile aldım temiz dendi
Monitöründe displayport sürümü ayarlama var mı menüsündeA
DDU ile alaklı değil gibi.A
Monitöründe displayport sürümü ayarlama var mı menüsünde
Eminim hocam 4 kez çıkardım taktım 2 tane 6+2 pim var ikisinide denedimDDU ile alaklı değil gibi.
Ekran kartını PCIE slotuna, güç kablolarınıda ekran kartına tam oturttuğuna emin misin
Bulamadım hocam ASUS tuf 180hz ilk monitörMonitöründe displayport sürümü ayarlama var mı menüsünde
Kartın diğer HDMI ve DP portlarını deneyin o zaman. Belki taktığınız arızalıdır.Eminim hocam 4 kez çıkardım taktım 2 tane 6+2 pim var ikisinide denedim
o hz muhabbetine etki ediyor her türlü görüntü vermesi lazımMonitöründe displayport sürümü ayarlama var mı menüsünde
Cihaz açılma sesi geliyor ama görüntü alamadımo hz muhabbetine etki ediyor her türlü görüntü vermesi lazım
3 DP portu var 3 ü de denendiKartın diğer HDMI ve DP portlarını deneyin o zaman. Belki taktığınız arızalıdır.
Bazen bu kartlar DP 1.2 sürümünde görüntü vermiyor veya geç verebiliyor başıma gelen bir sorun. 6800XT de windows sesi gelene kadar görüntü alamıyorum. Ama o sesten sonra görüntü alabilmesi lazımo hz muhabbetine etki ediyor her türlü görüntü vermesi lazım