Neler Yeni

RX6600 R5 3600 Sistem RDR2 değerlerinde bir sorun mu var?

alpologi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Savaş
Ayarlarım fotoğrafta oyunun değerleri de burda. Sanki bir hata var gibi hissediyorum.

Ekler

• IMG_5890.JPG
    IMG_5890.JPG
    146.4 KB · Hit: 21

Bünyamina

80+ Platinum
Ayarlarım fotoğrafta oyunun değerleri de burda. Sanki bir hata var gibi hissediyorum.

Bir tık daha grafikleri arttır. Ekran kartının kullanım değeri 99-100 olana kadar arttır.

alpologi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• IMG_5896.JPG
    IMG_5896.JPG
    156.9 KB · Hit: 13
  • IMG_5897.JPG
    IMG_5897.JPG
    152.7 KB · Hit: 13

Bünyamina

80+ Platinum
Kamerayı salladığımda kasıyor hissi çok fazla.
Monitörün hz değeri 144-165-180 herneyse. 60fps civarı aldığın için kasıyor gibi hissediyorsun. Ayarları düşürünce kaç fps alıyorsun ?
FSR ayarını da açarsın. Kalite dengeli sırayla denersin. Grafikleri fullersin bu ayarla oynarsın. Kurcala biraz.

alpologi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün hz değeri 144-165-180 herneyse. 60fps civarı aldığın için kasıyor gibi hissediyorsun. Ayarları düşürünce kaç fps alıyorsun ?
FSR ayarını da açarsın kalite dengeli sırayla denersin. Grafikleri fullersin bu ayarla oynarsın. Kurcala biraz.
Orta ayarlarda üstte atmıştım hocam. ortalama 90-100 arası.

Bünyamina

80+ Platinum
Orta ayarlarda üstte atmıştım hocam. ortalama 90-100 arası.
FSR ayarını da aç kurcala dediğim gibi. Ayarları yükselt fsr fulle. Düşür bunu biraz kıs. Duruma göre en stabil gördüğün şekilde oynarsın.
Ben witcher 3 ü FSR açık ayarlar ortalama bir şekilde oynuyorum. Yoksa iyi değer alamıyorum. Kaliteli olmuş bu oyunda fsr. RDR2 de de öyle olacağını düşünüyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kamerayı salladığımda kasıyor hissi çok fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Bünyamina
Knk adam Gpu kullanımı %99-100 olana kadar dedi bu ne Her şeyi Fullemişsin Ultraya almışsın X16'ya vs. Almışsın RTX 4070Tİ Süper mı kullanıyon bu kadar yükseğe al demedi deneye deneye %99-100 civarı yap dedi elinin ayarı çok bozuk sanırsam🤔

FSR ayarını da aç kurcala dediğim gibi. Ayarları yükselt fsr fulle. Düşür bunu biraz kıs. Duruma göre en stabil gördüğün şekilde oynarsın.
Ben witcher 3 ü FSR açık ayarlar ortalama bir şekilde oynuyorum. Yoksa iyi değer alamıyorum. Kaliteli olmuş bu oyunda fsr. RDR2 de de öyle olacağını düşünüyorum.
Knk Adam Ayarları Ultraya Almış 60FPS alması gayet normal dua etsin RDR2'nin optimizasyonu gerçekten iyi cyberpunk vs. Gibi bir oyunda bunu yapsa PC GG 🤣 yani bı zahmet RX6600'de 60FPS alsın bu ayarda Dedim inada Ayatları en üstün bir altına al Masa'da X8 yapsın Max.
X16 ne ya reis biraz elinin ayarını tutturamamış kısacası yoksa FSR vs. Açıp görüntüyü çamurlaştırmasına gerek yok

-Senin ekran Kartın bununkinile aynıysa ve Witcher'da kötü fos alıyorsan ortada ayarlarda normal değil bence internetten bı izle senin PC'nin kombisi eitcherda kaç FPS alıyor acaba V-Sync vs. Mı açık bıraktın

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
Knk adam Gpu kullanımı %99-100 olana kadar dedi bu ne Her şeyi Fullemişsin Ultraya almışsın X16'ya vs. Almışsın RTX 4070Tİ Süper mı kullanıyon bu kadar yükseğe al demedi deneye deneye %99-100 civarı yap dedi elinin ayarı çok bozuk sanırsam🤔

Knk Adam Ayarları Ultraya Almış 60FPS alması gayet normal dua etsin RDR2'nin optimizasyonu gerçekten iyi cyberpunk vs. Gibi bir oyunda bunu yapsa PC GG 🤣 yani bı zahmet RX6600'de 60FPS alsın bu ayarda Dedim inada Ayatları en üstün bir altına al Masa'da X8 yapsın Max.
X16 ne ya reis biraz elinin ayarını tutturamamış kısacası yoksa FSR vs. Açıp görüntüyü çamurlaştırmasına gerek yok

-Senin ekran Kartın bununkinile aynıysa ve Witcher'da kötü fos alıyorsan ortada ayarlarda normal değil bence internetten bı izle senin PC'nin kombisi eitcherda kaç FPS alıyor acaba V-Sync vs. Mı açık bıraktın
FSR her oyunu çamur yapmıyor. Güzelce üstünde çalışılmış oyunlar kaymak gibi oynanıyor. Netteki test videolarında her ayar fps aynı olmuyor maalesef. Çoğu yalan yanlış zaten.

ConquerorXIV

80+ Gold
Top Bottom