Aynı paraya 4060 lı sistemler var alıcaksanız onlara bakın derimMerhaba arkadaşlar resimdeki gibi bir sistem siparişi verdim sizce bu sistem beni kaç sene götürür ağır oyunlar oynamıyorum ve illa yüksek FPS derdim yok eğer PC den zevk alırsam ileride upgrade edebilirim
Çok kötü değil sadece ekran kartı düşük kalmış. Sonra bütçenize göre ekran kartı değiştirilirse gayet yeterli uzun süre götürürArkadaşlar bütçem Max bu kadar sistem 17.500 fakat ben özelleştirdim o yüzden böyle fiyatı gerçekten çokmu kötü sistem?
2.el tercih etmiyorum hocamEskisi gibi f/p hazır sistemler olmadığı için tek tek toplayıp 2.elden ekran kartı alman artık en mantıklısı
Teşekkürler hocam içimi rahatlattın desen yeridir zamanla eğer bilgisayardsn zevk alırsa. Upgrade etmeyi bende düşünüyorum zaten YouTube gibi yerlerde içerik üretmek için hevesim var eğer tutarsa yükselitirim PC yiÇok kötü değil sadece ekran kartı düşük kalmış. Sonra bütçenize göre ekran kartı değiştirilirse gayet yeterli uzun süre götürür
Şimdi bu sistem kötü değil sadece pahalı. Keşke almadan buraya sorsaydiniz.2.el tercih etmiyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam içimi rahatlattın desen yeridir zamanla eğer bilgisayardsn zevk alırsa. Upgrade etmeyi bende düşünüyorum zaten YouTube gibi yerlerde içerik üretmek için hevesim var eğer tutarsa yükselitirim PC yi
Buraya ve başka bir foruma ismini vermiyim sormuştum herkes fiyatına iyi dedi o yüzden aldımŞimdi bu sistem kötü değil sadece pahalı. Keşke almadan buraya sorsaydiniz.
18000 18500 gibi bütçelere çok fazla 4060 lı sistem satıldı bunla onun arasında devasa bir performans farkı olacaktır 1000 tllik farkı düşününce , ben olsam bunu iptal edip 4060 beklerdim zaten 5000 seriisi çıktı stok eritmek için sürekli 4000 serisi sistem çıkarıyolar2.el tercih etmiyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam içimi rahatlattın desen yeridir zamanla eğer bilgisayardsn zevk alırsa. Upgrade etmeyi bende düşünüyorum zaten YouTube gibi yerlerde içerik üretmek için hevesim var eğer tutarsa yükselitirim PC yi