Neler Yeni

Rx6600 ryzen 5 5600 nasıldır?

siyabent

80+ Bronze
R5 5500 Rx 6600 gel 14e vereyim hocam
😅

siyabent

80+ Bronze
Hocam 2.el satın almak istemiyorum
7 ay garantili tüm parçalar aklınızda bulunsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 ay garantili tüm parçalar aklınızda bulunsun
Garanti durumunu 10 dk önce sorguladım Eylül 2025

IMG_1103.png

Osman7178

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman
Pahalı ve güç kaynagı kötü + ram dual kit deil.

Clayz

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar resimdeki gibi bir sistem siparişi verdim sizce bu sistem beni kaç sene götürür ağır oyunlar oynamıyorum ve illa yüksek FPS derdim yok eğer PC den zevk alırsam ileride upgrade edebilirim
bu sısteme bu para ne gerekırse monıtoru sonra al butun butceyı kasaya ver

Efee35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe
Pahalı ve güç kaynagı kötü + ram dual kit deil.
Psu kötü diyen ilk kişi sizsiniz hocam 2 forumdads konu açtım sistem ile ilgili ramler nasıl dual kit olmuyor ne olduğunu bilmediğimden soruyorum ramleri 2*8 şeklinde sipariş ettim

bu sısteme bu para ne gerekırse monıtoru sonra al butun butceyı kasaya ver
Hocam gerçekten bu sisteme ilk defa bu forumda ve bu konuda pahalı dendi şuan şaşırdım gerçekten kafam çok karıştı 😐

Clayz

80+ Silver
Psu kötü diyen ilk kişi sizsiniz hocam 2 forumdads konu açtım sistem ile ilgili ramler nasıl dual kit olmuyor ne olduğunu bilmediğimden soruyorum ramleri 2*8 şeklinde sipariş ettim

Hocam gerçekten bu sisteme ilk defa bu forumda ve bu konuda pahalı dendi şuan şaşırdım gerçekten kafam çok karıştı 😐
monıtoru suan almayıp kasaya dahıl edersen o parayı daha ıyı sıstemler var yoksa 18k ya alınır ama monıtoru sonra almak daha mantıklı

Osman7178

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman

Hocam ben 1 aydır araştırma yapıyorum psu ile alakalı herşeyi karşılaştırdım neredeyse :D mesela bu psu https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-deep-cool-pk650d-650-w-fiyati,2080287323.html senin alacak olan psu karşılaştıralım.Ayrıca verdigi ekran kartı 4060 sistemlere göre daha düşük.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    19.8 KB · Hit: 3
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    9.9 KB · Hit: 4
Son düzenleme:

Efee35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe
monıtoru suan almayıp kasaya dahıl edersen o parayı daha ıyı sıstemler var yoksa 18k ya alınır ama monıtoru sonra almak daha mantıklı
Hocam aldım bile ayrıca monitör 1k indirimde olduğu için aldım sağolun

Hocam ben 1 aydır araştırma yapıyorum psu ile alakalı herşeyi karşılaştırdım neredeyse :D mesela bu psu https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-deep-cool-pk650d-650-w-fiyati,2080287323.html senin alacak olan psu karşılaştıralım.Ayrıca verdigi ekran kartı 4060 sistemlere göre daha düşük.
Hocam siparişi iptal etmek istemiyorum psu çokmuş kötü yani şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,016
Üyeler
167,589
Son üye
lndfrsky
Top Bottom