Hocam 2.el satın almak istemiyorumR5 5500 Rx 6600 gel 14e vereyim hocam
![]()
7 ay garantili tüm parçalar aklınızda bulunsunHocam 2.el satın almak istemiyorum
Garanti durumunu 10 dk önce sorguladım Eylül 20257 ay garantili tüm parçalar aklınızda bulunsun
Aldım hocam artık iptal etsem para geliyormu bilmiyorum7 ay garantili tüm parçalar aklınızda bulunsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti durumunu 10 dk önce sorguladım Eylül 2025
Alıntıyı görüntüle
Gelir ben daha önce çok iptal ettimAldım hocam artık iptal etsem para geliyormu bilmiyorum
2 gün içinde gelirGelir ben daha önce çok iptal ettim
bu sısteme bu para ne gerekırse monıtoru sonra al butun butceyı kasaya verMerhaba arkadaşlar resimdeki gibi bir sistem siparişi verdim sizce bu sistem beni kaç sene götürür ağır oyunlar oynamıyorum ve illa yüksek FPS derdim yok eğer PC den zevk alırsam ileride upgrade edebilirim
Psu kötü diyen ilk kişi sizsiniz hocam 2 forumdads konu açtım sistem ile ilgili ramler nasıl dual kit olmuyor ne olduğunu bilmediğimden soruyorum ramleri 2*8 şeklinde sipariş ettimPahalı ve güç kaynagı kötü + ram dual kit deil.
Hocam gerçekten bu sisteme ilk defa bu forumda ve bu konuda pahalı dendi şuan şaşırdım gerçekten kafam çok karıştıbu sısteme bu para ne gerekırse monıtoru sonra al butun butceyı kasaya ver
monıtoru suan almayıp kasaya dahıl edersen o parayı daha ıyı sıstemler var yoksa 18k ya alınır ama monıtoru sonra almak daha mantıklıPsu kötü diyen ilk kişi sizsiniz hocam 2 forumdads konu açtım sistem ile ilgili ramler nasıl dual kit olmuyor ne olduğunu bilmediğimden soruyorum ramleri 2*8 şeklinde sipariş ettim
Hocam gerçekten bu sisteme ilk defa bu forumda ve bu konuda pahalı dendi şuan şaşırdım gerçekten kafam çok karıştı![]()
Hocam ben 1 aydır araştırma yapıyorum psu ile alakalı herşeyi karşılaştırdım neredeysePsu kötü diyen ilk kişi sizsiniz hocam 2 forumdads konu açtım sistem ile ilgili ramler nasıl dual kit olmuyor ne olduğunu bilmediğimden soruyorum ramleri 2*8 şeklinde sipariş ettim
Hocam gerçekten bu sisteme ilk defa bu forumda ve bu konuda pahalı dendi şuan şaşırdım gerçekten kafam çok karıştı![]()
Hocam aldım bile ayrıca monitör 1k indirimde olduğu için aldım sağolunmonıtoru suan almayıp kasaya dahıl edersen o parayı daha ıyı sıstemler var yoksa 18k ya alınır ama monıtoru sonra almak daha mantıklı
Hocam siparişi iptal etmek istemiyorum psu çokmuş kötü yani şuandaHocam ben 1 aydır araştırma yapıyorum psu ile alakalı herşeyi karşılaştırdım neredeysemesela bu psu https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-deep-cool-pk650d-650-w-fiyati,2080287323.html senin alacak olan psu karşılaştıralım.Ayrıca verdigi ekran kartı 4060 sistemlere göre daha düşük.