1080P de kalacaksan 6700XT iyi gider.R5 5600 rx6600 ekran kartı performansını beğenmiyorum daha üst birşeye geçmek iyi olabilir bu islemciyle kullanacagim için darboğaz cart curt olmadan hangi kartı almaliyim
2. el 3080 de bence düşünülebilir. 8k falandı sanırım o da.Bütçe çok uçmucaksan RX6800XT görmüştüm geçenlerde 7K'ya
6700XT veya 3070R5 5600 rx6600 ekran kartı performansını beğenmiyorum daha üst birşeye geçmek iyi olabilir bu islemciyle kullanacagim için darboğaz cart curt olmadan hangi kartı almaliyim
Bütçe çok uçmucaksan RX6800XT görmüştüm geçenlerde 7K'ya
onlar eskide kaldı şuan piyasa uçtu2. el 3080 de bence düşünülebilir. 8k falandı sanırım o da.
Hocam eskide kaldı diyorsun ancak modlanarak fsr 3 veya dlss 3 yapılabiliyor haberin olsun. Fiyatına göre çok iyi kartlar. Piyasasını çok uçtuğu doğrudur yine de düşünülebilir.onlar eskide kaldı şuan piyasa uçtu
o fiyatlara bulunamadığından bahsediyorum kartlar eskide kaldı demedim fiyatlar eskide kaldıHocam eskide kaldı diyorsun ancak modlanarak fsr 3 veya dlss 3 yapılabiliyor haberin olsun. Fiyatına göre çok iyi kartlar. Piyasasını çok uçtuğu doğrudur yine de düşünülebilir.