- Reaksiyon skoru
- 70
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa ve SSD kötü idi o sistemi biliyorum ama SSD kötü gene söylüyorum SSD adata 8505600+ 6650 xt li sistem vardı 15kya 5kda monitör alsan 20k![]()
Kasa ve SSD kötü idi o sistemi biliyorum ama SSD kötü gene söylüyorum SSD adata 8505600+ 6650 xt li sistem vardı 15kya 5kda monitör alsan 20k![]()
Link atın iptal edip alsın o zaman5600+ 6650 xt li sistem vardı 15kya 5kda monitör alsan 20k![]()
Dell g2422hsHarbi, monitörü merak ettim
Kanka o sistemdeki kasa yarı mesh ve SSD kötüLink atın iptal edip alsın o zaman
Hocam hayırlı olsun takmayın çokKasa ve SSD kötü idi o sistemi biliyorum ama SSD kötü gene söylüyorum SSD adata 850
iyi bir sinek savar +papatya çayıReis
Sen kralsın küfür etmek için zor durdum 50tane sinek bana saldırıyor ondan
Hayır sistem kargoya verildi iptal etsem çok sıkıntı gaming gen iyi ama kargo da iken iade yapınca sıkıntı yapıyorlarHocam hayırlı olsun takmayın çok
Kesinlikleiyi bir sinek savar +papatya çayı
ssd değiştirebiliyordun neyse hayırlı olsun dostum ne diyeyimKasa ve SSD kötü idi o sistemi biliyorum ama SSD kötü gene söylüyorum SSD adata 850
Bence de ama hıç içmedim papatya çayı 3 bardak çy içtimKesinlikle
Kanka SSD değişturunce gene fazla oluyor bende biliyorumssd değiştirebiliyordun neyse hayırlı olsun dostum ne diyeyim
Hocam yasal olarak 14 gün iade hakkımız var zaten, kargo size gelince gönderirdiniz en fazla, insanların çoğu sistemi monitörsüz anlamış ve kazık yedin vs demiş, fiyat konusunu çok bilmiyorum araştırma yapmadım ama bu devirde monitör dahil iyi olduğunu düşünüyorumHayır sistem kargoya verildi iptal etsem çok sıkıntı gaming gen iyi ama kargo da iken iade yapınca sıkıntı yapıyorlar
Atom psu var onda 1.5k fazla olsun sistemi çöp etmesinAynı sistem gencerde 13k monitöre 8 verdiysen güzel hayırlı olsun (!)
Yeni geldin herhaldegeçmiş olsn
Benim PSU zaten övüsel PSU dünyanın en iyi markalardan fspAtom psu var onda 1.5k fazla olsun sistemi çöp etmesin