Furyy
80+ Bronze
Dahası
Eğer ekran kartı değerleride kendi kendine düşüyorsa sorun ekran kartında olabilir bu arada FPS drop oluyor mu
Eğer ekran kartı değerleride kendi kendine düşüyorsa sorun ekran kartında olabilir bu arada FPS drop oluyor mu
yani 90 ile 99 arasında değişiyor sürekli ve drop varEğer ekran kartı değerleride kendi kendine düşüyorsa sorun ekran kartında olabilir bu arada FPS drop oluyor mu
Başka bir ekran kartıyla deneyebilirseniz deneyin muhtemelen sorun ekran kartındayani 90 ile 99 arasında değişiyor sürekli ve drop var
Sorunun monitörde olma ihtimali varmı?Başka bir ekran kartıyla deneyebilirseniz deneyin muhtemelen sorun ekran kartında
Sorunun monitörde olma ihtimali varmı?
Fortnite için öyle şeyler normal, bende de öyle, donanımsal bir sorun değildir. Ama her oyunda drop varsa bilmiyorum.yani 90 ile 99 arasında değişiyor sürekli ve drop var
her oyunda drop yok ama her oyunda fps yüksek gösteriyor fakat kasıyor.Fortnite için öyle şeyler normal, bende de öyle, donanımsal bir sorun değildir. Ama her oyunda drop varsa bilmiyorum.
Sistemi aldığımda bir bilgisayar muhendisi ekran kartini takarken hem çok bastırdı hemde anakartın mandalını kırdı bundan dolayı olabilir mi?Pek sanmıyorum
Sistemi aldığımda bir bilgisayar muhendisi ekran kartini takarken hem çok bastırdı hemde anakartın mandalını kırdı bundan dolayı olabilir mi?Pek sanmıyorum
Hayırher oyunda drop yok ama her oyunda fps yüksek gösteriyor fakat kasıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi aldığımda bir bilgisayar muhendisi ekran kartini takarken hem çok bastırdı hemde anakartın mandalını kırdı bundan dolayı olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi aldığımda bir bilgisayar muhendisi ekran kartini takarken hem çok bastırdı hemde anakartın mandalını kırdı bundan dolayı olabilir mi?