Neler Yeni

Rx6650xt Sorun Gariplik

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Ne bileyim? Bütün suçu AMD'ye atmak da çok komik.
Hocam amd ekran kartlarinin belli bir kısmı sıkıntılı bunu göz ardı edemeyiz ve bu sıkıntılari hala çözemediler ve bence cozemeyeceklerde

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
Hocam amd ekran kartlarinin belli bir kısmı sıkıntılı bunu göz ardı edemeyiz ve bu sıkıntılari hala çözemediler ve bence cozemeyeceklerde
kaliteli bileşenlerde sorun çok az ama rampag tarzzı ucuz şeylerde bay bi sorunlu

Gloxy

80+ Bronze
Hocam aynı ekran kartı bendede var hiç bir şekilde sorun yaşamadım psu markamda bitfenix diye bir marka yani

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ömer
hocam bu bileşenlerle arc a750de 0 hata aldım?
Amd ile intwlin yazılımı bir değilki intelde karttan dolayı almamış olabilirsin intelin problemleri belki diğer bileşenlerle değilde kartla oluyordur ama amd de çoğu zaman bileşenlerle oluyor

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Ne bileyim? Bütün suçu AMD'ye atmak da çok komik.
Hocam şaka mısınız? Başka bir ekran kartı ile sorun yaşamıyorsa ve amd ile yaşıyorsa bunun amd kaynaklı olması neden komik olsun? Amd kötü demiyorum ve psu da kalitesiz evet ama intel ekran kartı ile sorun yaşamazken amd ile yaşıyorsa burada sorun amd de değil demek daha da komik değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada yazılımsaldır sorun.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Hocam şaka mısınız? Başka bir ekran kartı ile sorun yaşamıyorsa ve amd ile yaşıyorsa bunun amd kaynaklı olması neden komik olsun? Amd kötü demiyorum ve psu da kalitesiz evet ama intel ekran kartı ile sorun yaşamazken amd ile yaşıyorsa burada sorun amd de değil demek daha da komik değil mi?
Hocam, RX 6XXX ve 7XXX serisinde alınan hatalar genelde bileşen kaynaklı oluyor. O PSU ile hata alması normal değil mi?

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
O halde demektir ki amd bileşen çeşitlilik uyumu konusunda geride kalmış🙂
Hocam iyi misiniz? Adam Rampage PSU kullanıyor aldığı hata Wattman değil. Gelmiş AMD'yi kötülüyor. Geçen forumda biri driver üstüne driver kurmuş, AMD'ye laf atıyor. RX 6650 XT kullanan biri olarak AMD'yi de Nvidia'yı da sevmiyorum ama insanlar o kadar çok kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyor ki en ufak sorunda AMD'ye laf atıyor.

hocam bu bileşenlerle arc a750de 0 hata aldım?
Başka kasa ile kullandıktan sonra hata almamışsın. Demek ki sorun AMD'de değilmiş. 6-7 tane konu açtın. Bari onları düzenle de insanları yanlış yönlendirme.

The Semih

80+ Gold
Sorun PSU da felan değil ( watman için konusuyorum ), 5 AMD ekran kartı değiştirdim 4 tanesinde Watmann + bir sürü hata ile uğraştım aynı sisteme GTX 1070 aldığım gün 1 tane hata almadım 2 sene kullandım sonra sistemi komple satıp NVIDIA sistem kurdum.

Yeni sistemimi 3 senedir kullanıyorum tek yaşadığım sorun Windows 11 sürümüyle alakalıydı.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Hocam iyi misiniz? Adam Rampage PSU kullanıyor aldığı hata Wattman değil. Gelmiş AMD'yi kötülüyor. Geçen forumda biri driver üstüne driver kurmuş, AMD'ye laf atıyor. RX 6650 XT kullanan biri olarak AMD'yi de Nvidia'yı da sevmiyorum ama insanlar o kadar çok kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyor ki en ufak sorunda AMD'ye laf atıyor.

Başka kasa ile kullandıktan sonra hata almamışsın. Demek ki sorun AMD'de değilmiş. 6-7 tane konu açtın. Bari onları düzenle de insanları yanlış yönlendirme.
amd ekran kartlarının çoğu böyle oldugundan insanlar almasın diye düzenlemiyorum benim gibi boş boş hatalarla uğraşmasınlar.

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet

Hocam kendiniz söylüyorsunuz. Başka sistemde hata almamış kendisinde alıyor. Yani amd her bileşenle yeterli uyum sağlayamıyor. Amd'nin eksiğidir bu övülecek bir artısı değil🤣

Ayrıca bende amd kullanıyorum şu anda bende birsürü hata ile uğraştım. Şimdi yeni sisteme geçeceğim.

Top Bottom