Edilir bence rx6700 7-8k fiyatı varArkadaşlar kutulu Sapphire AMD RX 6700 10 GB satıyorum. Bir alıcı bana kutusuz 9. nesil tek kollu 3 oyunlu xbox one x 1TB takaslanır mı diye sordu. Sizce mantıklı mı ? Fiyatları neredeyse kafa kafaya geliyor.
Konsolun yoksa alabilirsin gamepass te alırsan birsuru oyuna para vermeden oynarsınArkadaşlar kutulu Sapphire AMD RX 6700 10 GB satıyorum. Bir alıcı bana kutusuz 9. nesil tek kollu 3 oyunlu xbox one x 1TB takaslanır mı diye sordu. Sizce mantıklı mı ? Fiyatları neredeyse kafa kafaya geliyor.
Hocam alacağım ürün kutusuz olucak yılbaşından sonrada satmak istesem elimde kalır mı sence ?Konsolun yoksa alabilirsin gamepass te alırsan birsuru oyuna para vermeden oynarsın
Hocam alacağım ürün kutusuz olucak yılbaşından sonrada satmak istesem elimde kalır mı sence ?Edilir bence rx6700 7-8k fiyatı var
KalabilirHocam alacağım ürün kutusuz olucak yılbaşından sonrada satmak istesem elimde kalır mı sence ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam alacağım ürün kutusuz olucak yılbaşından sonrada satmak istesem elimde kalır mı sence ?