Leaden_Viever
80+ Bronze
Hocam adam ekran kartını a dan z ye biliyor çok bilgili bir şahıs olduğu için onun fikrini danışmak istedimBatu gelirse ortalık karışır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şunu söyleyeyim bu wattman hatasını hiç yemedim ama yersem bende kafayı yerdim orası kesin ama ekran kartı driverlarını güncelleme bekle 1 hafta sonra güncellefarming sim 17 satın aldım ve steamden açılmıyordu ne yaparsam yapayım açamadım daha sonra farklı forumlardan okuduğuma göre
CMD /c "set openssl_ia32cap=:~0x20000000 && %command%"
bunu başlatma seçeneğine yazınca oyun açılıyordu, öylede olmuştu oyun açılmıştı oynadım 2 dakika ve ard arda alt tab attım mavi ekran yedim. sonra oyunu tekrar açtım ve karşıma aşağıda vereceğim fotoğraf çıktı. ekran kartını daha zor oyunlarda günlük 8 9 saat yordum ama böyle hata ile karşılaşmadım, ekran kartımın 2. ayı dolmak üzere içini açmadım, sistem parçalarını çıkarıp takmadım. hazır sistemden aldım nasıl aldıysam öyle durmakta sizlere sorum olacak aşağıda madde madde olarak vereceğim bunları cevaplamanız bana çok yardımcı olacaktır.
1) bu wattman denen hata hiçmi oyun oynatmıyor? herzaman hatamı veriyor.
2) 2 yıl garantisi var üstüne 1k para konup 2.el garantisi devam eden nvdia geçmek mantıklımı?
3) korkacak durum varmı iade etmelimiyim?
NOT; bu makale hatayı yediğim zaman oluşturulmuştur, bundan başka bir hata ile karşılaşmadım bu ilk oldu. devamı gelir ise dönüş yaparım
yardımcı olan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletirim.
Son düzenleme: