Geçmeye değmez, bir sonraki nesilde geç. Rx 9070 ile 7800xt bazı oyunlarda yakın performans sergiliyor. 7800xt ile 6800xtde benzer kartlar. Fsr4 için gećmeye değmez.Rx6800 ile rx9070 arasında baya kaldım çok fiyat oynuyor nasıl bir performans farkı oluyor acaba arada
Henüz almadım ürün değiştirmiyorum yeni alacağım ama arada da çok fiyat varGeçmeye değmez, bir sonraki nesilde geç. Rx 9070 ile 7800xt bazı oyunlarda yakın performans sergiliyor. 7800xt ile 6800xtde benzer kartlar. Fsr4 için gećmeye değmez.
Zaten orası öyle fakat arada buna değecek bir fiyat var mı onu soruyorumbiri 5 senelik kart biri 5 günlük bile değil. tabii ki 9070. performans olarak da üstün.
şu anki sistemin ne arada büyük bir fark var şu an 9070 bir tık pahalı ama yine de yeni alınacaksa 6800 alınmamalı yaHenüz almadım ürün değiştirmiyorum yeni alacağım ama arada da çok fiyat var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zaten orası öyle fakat arada buna değecek bir fiyat var mı onu soruyorum
Yok henüz almadım kararsız kalıyorumşu anki sistemin ne arada büyük bir fark var şu an 9070 bir tık pahalı ama yine de yeni alınacaksa 6800 alınmamalı ya
7800xt de bakabilirsin bütçene uygun
şimdi 6800e alacağın parçalarla 9070e alacağın parçalar aynı olmayacak aradaki fiyat farkı da epey artacak. ama 6800 5 yıllık bir kart şu an sıfırını almak mantıksız olur.Yok henüz almadım kararsız kalıyorum