Rx6800XT vs RTX 3070TI

6800xt vram olayı çok sıkıntı 3070ti var bende

6800XT > 3070Ti > 6800.

https://shbd.io/s/i9rRXiCN bu tarz bi psu iş görür mü yoksa MSI, ASUS TUF, CORSAIR gibi modellere mi yöneleyim.
PSU'nu değiştirmene güç olarak gerek yok. Sadece kalitesiz PSU o kadar. Alacaksan 850W B Tier bir PSU alırsın ileride, bu tarz eski PSU'lara gerek yok. İşlemci olarak R5 5600 alabilirsin.

https://shbd.io/s/i9rRXiCN bu tarz bi psu iş görür mü yoksa MSI, ASUS TUF, CORSAIR gibi modellere mi yöneleyim.
2. el psu sakat iş pek önermem.

ben olsam 800w olanı alırdım hem B/B+ hem de aralarında uçuk bir fark yok.

PSU'nu değiştirmene güç olarak gerek yok. Sadece kalitesiz PSU o kadar. Alacaksan 850W B Tier bir PSU alırsın ileride, bu tarz eski PSU'lara gerek yok. İşlemci olarak R5 5600 alabilirsin.
Yani ekstra masraf çıksın pek istemiyorum. Psu olarak 4-5K bandında corsair, msi gibi markaların psuları mevcut. Taksitle alabilirim ama gerek yoksa almamayı tercih ederim. Bilgisayar sektörüne çok uzak kaldım o yüzden kestiremiyorum. Almam mantıklıysa alacağım.

Yani ekstra masraf çıksın pek istemiyorum. Psu olarak 4-5K bandında corsair, msi gibi markaların psuları mevcut. Taksitle alabilirim ama gerek yoksa almamayı tercih ederim. Bilgisayar sektörüne çok uzak kaldım o yüzden kestiremiyorum. Almam mantıklıysa alacağım.
Attığım high poweri alırsan uzun süre psu derdin olmaz o yüzden mantıklı evet.

2. el psu sakat iş pek önermem.

ben olsam 800w olanı alırdım hem B/B+ hem de aralarında uçuk bir fark yok.
Almışken msı modüllerler var tavsiye eder misiniz? Yoksa high power alıcam.

elindeki sistemi yazsana ona göre konuşalım kesinlikle 6800 xt al ama 1080p de darboğaz yersin 2 k veya 4k monitör şart elindeki sistemi komple at ona göre yorum yazayım sana dostum en fp olarak bişiler bakalım

Almışken msı modüllerler var tavsiye eder misiniz? Yoksa high power alıcam.
msi a-gl den bahsediyorsun muhtemelen hayır önermem çünkü kronik fan sorunlu ve fiyatını hak etmiyor. Attığım high power hem bir psu üreticisi hem de direkt bir marka o yüzden hem daha güvenilir hem de daha kaliteli.

Geri