AGUMBA
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 869
- İsim
- Sercan GÖKALP
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ondan sordum zaten bana kalsa 6900xt se falan alıcam ama ya hepsi garantisiz yada garantili olanlarda sıkıntı var en son bunu buldum yatmış kart. Bitane değişim ürünü var 15k ya forumda biri satıyor 14 e verse onu alıcam. Sizce değişimden gelmiş sıfır 6900xt 15k ya alınır mıanladim hocam toxic modelini 14k ya indirebilirebilirsen al o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ozaman adam darlama is loading...14 e inerse al başkalarıyla uğraşma garantiside 1 yıldan fazla daha ne olsun
Bana PSU önerir misiniz çok uçuk fiyatlı olmayan ama kaliteli fp ürünü? Çünkü bu AMD kartlarda voltaj olayı önemli diye biliyorum prizlerede akım korumalı priiz takıp kullanacağım insanlar sorunlarını genelde böyle çözmüşTestlerde bir sıkıntı olamaz, her kartın bir güç tüketim limiti vardır örneğin bir 6900 Xt ye bakarsınız model maks 350W çekebiliyordur üstü yoktur, ne kadar zorlarsan zorla 350 yi geçmez ve soğutma ona göredir.
Kasa maks 280 mm destekliyor bunun bir çözümü var mı yoksa illa kasa değişimi mi yapılmalı1080p oynamaya çalışırsan darboğaz olur kesin, üstüne birde kasan 360mm sıvı soğutma radyatörü destekliyormu oda önemli çünkü kart o 360mm sıvı soğutmalı. Bence aşırı abartı bir model ama içinize sindi ise ve sisteminizde uygun ise neden olmasın.
Son düzenleme: