Neler Yeni

Rx6900xt toxic sıvı soğutmalı ekran kartı alınır mı

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
anladim hocam toxic modelini 14k ya indirebilirebilirsen al o zaman
Ondan sordum zaten bana kalsa 6900xt se falan alıcam ama ya hepsi garantisiz yada garantili olanlarda sıkıntı var en son bunu buldum yatmış kart. Bitane değişim ürünü var 15k ya forumda biri satıyor 14 e verse onu alıcam. Sizce değişimden gelmiş sıfır 6900xt 15k ya alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 e inerse al başkalarıyla uğraşma garantiside 1 yıldan fazla daha ne olsun
Ozaman adam darlama is loading...

Testlerde bir sıkıntı olamaz, her kartın bir güç tüketim limiti vardır örneğin bir 6900 Xt ye bakarsınız model maks 350W çekebiliyordur üstü yoktur, ne kadar zorlarsan zorla 350 yi geçmez ve soğutma ona göredir.
Bana PSU önerir misiniz çok uçuk fiyatlı olmayan ama kaliteli fp ürünü? Çünkü bu AMD kartlarda voltaj olayı önemli diye biliyorum prizlerede akım korumalı priiz takıp kullanacağım insanlar sorunlarını genelde böyle çözmüş

1080p oynamaya çalışırsan darboğaz olur kesin, üstüne birde kasan 360mm sıvı soğutma radyatörü destekliyormu oda önemli çünkü kart o 360mm sıvı soğutmalı. Bence aşırı abartı bir model ama içinize sindi ise ve sisteminizde uygun ise neden olmasın.
Kasa maks 280 mm destekliyor bunun bir çözümü var mı yoksa illa kasa değişimi mi yapılmalı

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ondan sordum zaten bana kalsa 6900xt se falan alıcam ama ya hepsi garantisiz yada garantili olanlarda sıkıntı var en son bunu buldum yatmış kart. Bitane değişim ürünü var 15k ya forumda biri satıyor 14 e verse onu alıcam. Sizce değişimden gelmiş sıfır 6900xt 15k ya alınır mı

Ozaman adam darlama is loading...

Bana PSU önerir misiniz çok uçuk fiyatlı olmayan ama kaliteli fp ürünü? Çünkü bu AMD kartlarda voltaj olayı önemli diye biliyorum prizlerede akım korumalı priiz takıp kullanacağım insanlar sorunlarını genelde böyle çözmüş

Kasa maks 280 mm destekliyor bunun bir çözümü var mı yoksa illa kasa değişimi mi yapılmalı

Kasa nedir marka model yazın, PSU için maks bütçe verin bir de.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
Gpu world Facebook sayfasına gir watsap grubu var geçen ay düşmüş bir tane 9325 tl ye bir sene garantili. Ortalama 10 civarı fiyatları var. Kuzene aldık bir kaç ay oldu 3090 1.5 sene garantili 12500e. Sallamıyorum işkembeden

Ekler

• Screenshot_2023-09-23-21-08-59-731_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-09-23-21-08-59-731_com.whatsapp.jpg
    904.2 KB · Hit: 44

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
Kasa nedir marka model yazın, PSU için maks bütçe verin bir de.
powerboost vk-k521b 650w 80+ usb 3.0 mesh rgb atx mid tower kasa. PSU içinde 2-3 k falan yeterli olur herhalde. Ben kartı alsam sıvı soğutmayı kasanın dış üstüne koyup kullansam olmaz mı

Bende msi gaming x trio var düşünürsen yaz. 6900xt @AGUMBA
Yaz bana özelden

Gpu world Facebook sayfasına gir watsap grubu var geçen ay düşmüş bir tane 9325 TL ye bir sene garantili. Ortalama 10 civarı fiyatları var. Kuzene aldık bir kaç ay oldu 3090 1.5 sene garantili 12500e. Sallamıyorum işkembeden
Ben fb Yi yeni açtım o gruba almıyor beni FB eski değil diye

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
powerboost vk-k521b 650w 80+ usb 3.0 mesh rgb atx mid tower kasa. PSU içinde 2-3 k falan yeterli olur herhalde. Ben kartı alsam sıvı soğutmayı kasanın dış üstüne koyup kullansam olmaz mı

Yaz bana özelden

PSU olarak:

Kasa için ise değişmesi gerekiyor, sıvı soğutmayı öyle dışarı koyamassınız özellikle 360mm sopa gibi bir radyatör olduğudan sıkıntı yani :D. Kasa değişmesi lazım.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
PSU olarak:

Kasa için ise değişmesi gerekiyor, sıvı soğutmayı öyle dışarı koyamassınız özellikle 360mm sopa gibi bir radyatör olduğudan sıkıntı yani :D. Kasa değişmesi lazım.
Ekran kartsız kasa arayan tanıdığın varsa yönlendir 2 aylık kasayı aldığım fiyattan veriyim gerçekten çok yoruldum gram hevesim kalmadı. Ciddiyim bu arada üstüne koymadan direkt vereceğim

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah

Yaz bana özelden

Davet bağlantısını özelden bulursam atayım mı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,892
İsim
Hacı
RX 6900 XT ye de 16K vermezsin.
ROG, EVGA, SUPRİMX RTX 3090 alırım o fiyata.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
taha
sıvı sogutmasız ımzamda bulunan sistem mevcut... Sorun varsa yardımcı olurum

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
RX 6900 XT ye de 16K vermezsin.
ROG, EVGA, SUPRİMX RTX 3090 alırım o fiyata.
Bul kardeşim at ilanı bana bakıyım istediğiniz kadar ilan yollayabilirsiniz bana. En az 6 ay 1 sene garantisi ve faturası olsun yeter isterse kutuyu yemiş olsun

sıvı sogutmasız ımzamda bulunan sistem mevcut... Sorun varsa yardımcı olurum
Yaz DM den bana istersen

Top Bottom