Neler Yeni

Rx7700xt sistem tavsiyesi - ekte bıraktığım parçalar uyumlu mu?

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek

AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray​

MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart​

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)​

Asus Radeon RX 7700 XT Dual O12G 12GB 192 Bit Ekran Kartı​

Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD, 5000 MB/s'ye kadar - CT1000P3PSSD8​

Hepinize iyi akşamlar iyi iftarlar dilerim arkadaşlar, Yukarda dizdiğim sistem sizce parça kalitesi olarak nasıldır? değiştirmem gereken bir şey var mıdır?
Ekstra olarak bu sisteme sizden Kasa-psu (lazımsa soğutucu [en ağır yapacağım iş rust oynamak olur] ) birde ekran önerisi istiyorum. Bunlar için belli bir bütçem yok almışken en uyumlusunu alma peşindeyim. Onun dışında bu ayarlarda hazır sistem tavsiyeniz varsa onada yönelebilirim, tercihim 0 olmasıdır. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yunus Emre Uzun

Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD, 5000 MB/s'ye kadar - CT1000P3PSSD8​

Hepinize iyi akşamlar iyi iftarlar dilerim arkadaşlar, Yukarda dizdiğim sistem sizce parça kalitesi olarak nasıldır? değiştirmem gereken bir şey var mıdır?
Ekstra olarak bu sisteme sizden Kasa-psu (lazımsa soğutucu [en ağır yapacağım iş rust oynamak olur] ) birde ekran önerisi istiyorum. Bunlar için belli bir bütçem yok almışken en uyumlusunu alma peşindeyim. Onun dışında bu ayarlarda hazır sistem tavsiyeniz varsa onada yönelebilirim, tercihim 0 olmasıdır. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
hocam selam kasa olarak dark maxima v30 öneririm fiyatında rakipsiz rgb fan kontrolcü var kasanın arkasında işlemci soğutucusnu vs bağlarsınız aynı renk yanar ayrıca fan durdurma özelliği var kumandalı kontrolcüdür tavandan 360 sıvı soğutma desteği var ileride işlemci yükseltmede kasada 360 sıvı soğutma için yer olur parçalar güzel seçilmiş ama 7700xt diğer modellerede bakın derim ayrıca sizin için sorun değilse ben olsam ikinci el 6700xt alırdım

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam selam kasa olarak dark maxima v30 öneririm fiyatında rakipsiz rgb fan kontrolcü var kasanın arkasında işlemci soğutucusnu vs bağlarsınız aynı renk yanar ayrıca fan durdurma özelliği var kumandalı kontrolcüdür tavandan 360 sıvı soğutma desteği var ileride işlemci yükseltmede kasada 360 sıvı soğutma için yer olur parçalar güzel seçilmiş ama 7700xt diğer modellerede bakın derim ayrıca sizin için sorun değilse ben olsam ikinci el 6700xt alırdım
Tavsiyelerinizi için teşekkür ederim hocam. Dediğiniz kasaya bi göz atacağım ilk defa duydum, ekran kartını 0 tercih etmek istiyorum. Önerdiğiniz bi 7700xt modeli var mıdır?

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Selami kaplan

O anakart çok kötü, mosfetleri çok ısınıyor haberin olsun.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,477
İsim
Rick Baba
Parçaları aldın mı alacak mısın almadıysan, Ekran kartı olarak Pure yada Nitro + öneririm

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Selami kaplan
O anakart çok kötü, mosfetleri çok ısınıyor haberin olsun.

DDR5 olarak, şu an için F/P güzel bir anakart yok malesef.

İslemci için bütçeyi arttirabilirsen 9600X alabilirsin, yoksa 7500F de güzeldir.
Ram ise patriot güzel.
Ssd de alınabilir.

Ekran kartı için bir şey diyemiyorum.

Anakarti da indirim filan olunca veya incehesap cuma gününde alabilirsin

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parçaları aldın mı alacak mısın almadıysan, Ekran kartı olarak Pure yada Nitro + öneririm
alıcam hocam daha almadım, tavsiye ve fikir için sordum fakat halen daha kasa psu soğutucu ve ekran önerisi alamadım biliyorsanız yardımcı olursanız memnun olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DDR5 olarak, şu an için F/P güzel bir anakart yok malesef.

İslemci için bütçeyi arttirabilirsen 9600X alabilirsin, yoksa 7500F de güzeldir.
Ram ise patriot güzel.
Ssd de alınabilir.

Ekran kartı için bir şey diyemiyorum.

Anakarti da indirim filan olunca veya incehesap cuma gününde alabilirsin
sağolun hocam tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bedirhann D

SSD ve Anakart için bütçen nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Eğer bütçe sorununuz yoksa aşağıdaki anakartı öneririm. Ryzen 7 7700 ile kullanmaktayım. Sizin linklediğiniz anakart ile arasında 2.000 TL civarı bir fark var. Evet ucuz bir fark değil ama bir arkadaş belirtmiş zaten o anakartı kullanıp " keşke almasaydım " diyen bir kaç arkadaşım var. Almışken biraz daha donanımlı bir anakart almanızda fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bedirhann D
alıcam hocam daha almadım, tavsiye ve fikir için sordum fakat halen daha kasa psu soğutucu ve ekran önerisi alamadım biliyorsanız yardımcı olursanız memnun olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağolun hocam tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için.
Kasaya bakmanı öneririm yeni çıkmış

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
SSD ve Anakart için bütçen nedir?
hocam kaliteli olduktan sonra parası çok dert değil, alayım 6-7 sene kullanayım kafasındayım. CS2 rust r6 dışı oyun oynamıyorum zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bedirhann D
Top Bottom