Neler Yeni

Rx7700xt sistemime uyar mi?

Arast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aras Tuna
Herkese merhaba,

Sistemimde asus a320 m-f anakart ve ryzen 5 5500 islemci var. Anakartimin pcie 3.0 oldugunu biliyorum ve zaten yakin zamanda degistirmeyi de dusunuyorum. Islemciye de darbogaz yapar diyorlar ama testlere baktigimda islemci ve ekran karti kullanimi cok yakin gozukuyor. rx7700xt ekran kartini almayi dusunuyorum ama sisteme uymama, calismama gibi bir problem yasar miyim?

Kaan2327

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kaan Kaya
Herkese merhaba,

Sistemimde asus a320 m-f anakart ve ryzen 5 5500 islemci var. Anakartimin pcie 3.0 oldugunu biliyorum ve zaten yakin zamanda degistirmeyi de dusunuyorum. Islemciye de darbogaz yapar diyorlar ama testlere baktigimda islemci ve ekran karti kullanimi cok yakin gozukuyor. rx7700xt ekran kartini almayi dusunuyorum ama sisteme uymama, calismama gibi bir problem yasar miyim?
Anakart işlemciyi desteklemiyor ve ryzen 5 5500 ile rx 7700 xt arasında darboğaz olur

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Ali
Herkese merhaba,

Kardeş öyle bir darboğaz olur ki ekran kartı yalvarir beni çıkar diye çünkü bu rtx 3060a i5 5.nesil koymak gibi bişey

Top Bottom