Fiyatı yüksek girmiş olabilirsiniz face gruplarından satış yapmaya çalışın face te 10-15 tane grup var ben bütün parçalarımı oralardan sattım bir çok 2.el uygulamasına kayıt olun daha rahat satarsınızhocam bende 2060 12gb var onu satıyorum![]()
hocam 9060xt 550 dolardan satışa çıkacak tarzı haberler yapmışlar 7700xt bile 450 dolar 7800xt fiyatında olacak büyük ihtimalle 9060xt kimse almaz büyük ihtimalle 2-3 ay içinde savaş savaş düşer benim tahminimHocam bence 9060xt öneririm güncellik açısından ama saf performans ve fiyat aralığında kalıyorsan tabi ikinci ele de yönelebilirsin.
fiyatı uygun tuttum bana kalırsa. hocam grup isimleri nedir ilan açayım oralara ben sadece şu gruba açmıştım ilanFiyatı yüksek girmiş olabilirsiniz face gruplarından satış yapmaya çalışın face te 10-15 tane grup var ben bütün parçalarımı oralardan sattım bir çok 2.el uygulamasına kayıt olun daha rahat satarsınız
Bunlar hocamfiyatı uygun tuttum bana kalırsa. hocam grup isimleri nedir ilan açayım oralara ben sadece şu gruba açmıştım ilan Alıntıyı görüntüle
valla hocam hepsine tektek ilan gönder bir şey olmaz zaten genelde hepsinin kemik kitlesi aynı al satçılar yazmaya başlar hepsine atıncaeyw hocam hepsine tek tekmi ilan vericem mecbur yoksa toplu gönderme varmı?
7700xt 2. el ilanlarının hepsini ezbere biliyorum artık hiçbiride uymuyor bana hem fiyat hemde konum olarak9060 5060'ın rakibi olduğundan, 5060 ti fiyatı 22 bin civarında geziyor. Şimdilik 9060 xt fiyatı hakkında bir spekülasyon yapmak istemiyorum. En iyisi şimdilik beklemek eğer fiyat beklediğimiz gibi çıkmazsa diğer alternatiflere bakabiliriz. Olmadı ikinci el piyasasında güzel bir kart alınabilir.