Yardım RX 6900XT vs RX 7700XT

dostum daha sabah aklimda sifir 7700xt almak vardi kendi sehrimde bunu satan birisine denk geldim sahibindenden hangisi mantikli diye soruyorum iste amd tarafini zaten cok az biliyorum hic amd kullanmadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bir kronik sıkıntı varmi bu kartta hocam yoksa kafam agrimasin diyip 7700xt mi alayim sifir
6900 xt

Test etme şansın varsa 6900 xt al. Satıcı eğer teste yanaşmazsa 7700 xt alırsın.

6900xt daha iyi uzun kullanım için eğer karta iyi bakmışsa 5 sene olsa bile alınır ama 2.5 yıllık diye fiyatını düşürsün yani.
tamamdir hocam ben bi bakayim anlasabilirsek belki benim karti alacak gibi takasa girerim benim karti 7 saysam onu 11 12 saysam nasil olur sence

Test etme şansın varsa 6900 xt al. Satıcı eğer teste yanaşmazsa 7700 xt alırsın.
tesekkurler hocam

6900 XT tabi ki. Overclock/undervolt yaparsın bir de. Kartı fena güçlendirirsin. AMD’lerde güzel potansiyel var. 4070 Ti gücüne getirirsin %10’luk artışla.

6900 XT tabi ki. Overclock/undervolt yaparsın bir de. Kartı fena güçlendirirsin. AMD’lerde güzel potansiyel var. 4070 Ti gücüne getirirsin %10’luk artışla.
2.5 yillik garantisi bitmis bir kart hocam onu unutmayalim aksam furmark testlerini atar ona gore dusunucem artik tesekkurler

@jombo anlasamadik adamla 17k istiyor kartina

Son düzenleme:
2.5 yillik garantisi bitmis bir kart hocam onu unutmayalim aksam furmark testlerini atar ona gore dusunucem artik tesekkurler

ne 17k sı la :D düpedüz dolandırıcı hem 2.5 yıllık kart saçmalamasın sıfır 7700xt al geç hocam boş ver.

2.el sapphire rx6900xt nitro+ var oturdugum yere yakin elden alabilirim garantisi bitmis 2.5 yillik

sifir gigabyte rx7700xt gaming o.c

sizce hangisi daha mantikli olur sifir 7700xt de 3 ay pesin fiyatina taksit var 17.8k fiyati

6900xt icin belirli fiyat yok suan onu kaca alsam kârda olurum

@jombo
Garanitye takılma, cihaz testlerde çizik atmıyorsa alabilirsin.

Yuh 17 mi? Özel seri, nadir bulunan bir kart olsa anlarım da Sapphire Nitro belediye dağıtmış gibi herkeste var. Piyasada çok bulunuyor.

Yuh 17 mi? Özel seri, nadir bulunan bir kart olsa anlarım da Sapphire Nitro belediye dağıtmış gibi herkeste var. Piyasada çok bulunuyor.
benim kartla takaslicaktik senin kart bide ustune 12k ver dedi benim karti 5 e saydi

takas olmazsada duz 17k dedi bende kabul etmedim 17k ya sifir 7700xt alirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,294
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri