Kratos2008
80+ Silver
Dahası
gaming gen tr sinerji gibi yerlerde olurmu en kötü vatan?İncehesap Amazon n11
gaming gen tr sinerji gibi yerlerde olurmu en kötü vatan?İncehesap Amazon n11
dostum ben de 7900 ü kaçırdım geçen alınır mu psu en uygun ne almalıyım wattman nasıl kurtarılır araştırırken şıp diye 10 stoğu çektiler aklında varsa gerçekten almalısınSapphire nitro rx700xt nin en çok cezbeden şeyi 3 ay sonra ödeyecek olmam. Kasım indirimlerini bekleyip daha iyi fırsat bulabilir miyim yoksa dolar kurundan etkilenip hala fiyatlar buralarda mı olur bilemiyorum
4070 için kafamı kurcalayan tek şey reflex olması amd tarafında ki anti lag okadar iyi mi onu bilmiyorum
Olabilir de genelde n11 Amazon gibi yerlerde oluyorgaming gen tr sinerji gibi yerlerde olurmu en kötü vatan?
amazondaki tekli parçalara gelirmi işlemci güç kaynağı gibi?Olabilir de genelde n11 Amazon gibi yerlerde oluyor
tabii ki gelir benim tahminim genelde anakart ve kasalarda bide M2 güzel indirim oluyoramazondaki tekli parçalara gelirmi işlemci güç kaynağı gibi?
bütün parçalara gelir inş birde ne zaman geliyor bu indirim?tabii ki gelir benim tahminim genelde anakart ve kasalarda bide M2 güzel indirim oluyor
Prime Amazon 1 -7 Kasım diğer normal amazonlulars 8- 30 Kasım arasibütün parçalara gelir inş birde ne zaman geliyor bu indirim?
prime dahamı iyi öyleyse alayım hemen 1 kasıma kadarPrime Amazon 1 -7 Kasım diğer normal amazonlulars 8- 30 Kasım arasi
Paran var ise 2. El ile uğraşma güzel Kart alabilirsinMerhabalar, Rtx4070 ve RX7800XT arasında kalmıştım rx7800xt ye karar verdim gibi.
Sapphire Nitro 18.500 TL 3 ay sonra ödemeli bu fiyattan alınır mı?
Prime a özel genelde daha iyi oluyor. Ama olmayadabilir benim sözüme almaprime dahamı iyi öyleyse alayım hemen 1 kasıma kadar
alıyım gitsin lolde kapsülde veriyor DDPrime a özel genelde daha iyi oluyor. Ama olmayadabilir benim sözüme alma