Grande Terim
80+ Silver
ben olsam 7800xt yerine 4070 alırdım illaha 7800xt alacam diyorsan alınır bence
kanka ben şimdi prime alıyom 1 inde direk alabilcem dimi indirimli ek bir şey gerekmiyecek?Prime a özel genelde daha iyi oluyor. Ama olmayadabilir benim sözüme alma
Ek bişey gerekmezkanka ben şimdi prime alıyom 1 inde direk alabilcem dimi indirimli ek bir şey gerekmiyecek?
Al 3 ay sonra 2024 oluyo kart 21-22 k olacak zatenMerhabalar, Rtx4070 ve RX7800XT arasında kalmıştım rx7800xt ye karar verdim gibi.
Sapphire Nitro 18.500 TL 3 ay sonra ödemeli bu fiyattan alınır mı?
İndirimler ne zaman olacak7800 XT güzel bir kart. 4070 den de güçlü 4070 yerine kesinlikle alınır.
Ama 2. El 3090 da hepsinde iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aşağı yukarı herbsitede.
Ama Amazon, Hepsiburada belki İtopya gibi yerlerde güzel şeyler çıkabilir.
işlemcilere gelir inş amin birda kanka hema bilişim İncehesap dfs bilgisayar gibi satıcılar güvenilir mi? amozonda hep onlar satıyor?Ek bişey gerekmez
Gayet iyi.Merhabalar, Rtx4070 ve RX7800XT arasında kalmıştım rx7800xt ye karar verdim gibi.
Güvenilirişlemcilere gelir inş amin birda kanka hema bilişim İncehesap dfs bilgisayar gibi satıcılar güvenilir mi? amozonda hep onlar satıyor?
eyw aga 1 kasımda indirim gelsin alıyorum allahın izniyle fazla soru sordum farkındayım kusura bakma özür dilerim.Güvenilir
Sorun değil hocam yardımcı olduysam ne mutlueyw aga 1 kasımda indirim gelsin alıyorum allahın izniyle fazla soru sordum farkındayım kusura bakma özür dilerim.
4K açabilir mi sanırım siz farklı anlamışsınız ekran kartlarının neyi açıp açmyıcağını.fiyat güzel 2k ultrada oynatmayacağı oyun yok hatta 4k bile çıkabilir.
Alınır 2 ay önce vatanda indirimlerde 7900 xtx 18,700 dü ah be keşke alsaydık.Merhabalar, Rtx4070 ve RX7800XT arasında kalmıştım rx7800xt ye karar verdim gibi.
Frame generation ile dlss 3 aynı değil.3090 12-13 bine bulabilirsin 5 sene götürür hem fsr 3 ve frame generation'da gelecek. o kartta çok daha iyi alırsın tabbi sana kalmış
doğrudur hocam 1 yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.4K açabilir mi sanırım siz farklı anlamışsınız ekran kartlarının neyi açıp açmyıcağını.
Alınır 2 ay önce vatanda indirimlerde 7900 xtx 18,700 dü ah be keşke alsaydık.
Frame generation ile dlss 3 aynı değil.