Neler Yeni

Rx7800xt mi Rx9070 mi

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
VeV
Evet yaşlı ama 2. El alınacaksa güzel seçenek.
Bence değil maalesef çünkü ben şöyle düşünüyorum 7800xt 2yıl garantisi olan kart var 20k bende kartımı benzer şekilde aldım. Şuanda da gördüğüm kadarıyla mevcut. Aldıktan sonra bir sorunla karşılaşsanız iade olmaz garanti bakmaz vs sorun oluyor o manada düşünüyorum da. Tabii 6900xt %5, max %10 daha performanslı olsa da benim düşüncem bu yönde. :) aralarındaki farka gençliğini ve güvenilirliğini tercih ederim.

callsaul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emir Topçu
Evet yaşlı ama 2. El alınacaksa güzel seçenek.
Bence de arkadaşa katılıyorum. Sadece 6900xt bence artık çok yaşlı bir kart.
Nitro plus olsada o kadar hakketmiyor. 3 veya 6 aylık 0 faiz nakit avans veren bankalar var oradan parayı alıp alsan daha iyi olur sNki.
Hocam haklısınız fakat hem aileyi ikna için hem de benim bütçem için en uygunu dediğim mantık oluyor çünkü öğrenciyim kredi vermiyorlar.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Vahit Sarıkaya
Bence değil maalesef çünkü ben şöyle düşünüyorum 7800xt 2yıl garantisi olan kart var 20k bende kartımı benzer şekilde aldım. Şuanda da gördüğüm kadarıyla mevcut. Aldıktan sonra bir sorunla karşılaşsanız iade olmaz garanti bakmaz vs sorun oluyor o manada düşünüyorum da. Tabii 6900xt %5, max %10 daha performanslı olsa da benim düşüncem bu yönde. :) aralarındaki farka gençliğini ve güvenilirliğini tercih ederim.
Evet güvenilirlik her zaman iyi olur da bütçe biir miktar az ise maalesef üst taraflara yönelinmiyor :) temiz ve performanslı bulunursa bir de tadından yenmiyor

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
VeV
Bu arada rx9070 için ödeme seçeneklerine bakıyorum da vatanda da karta peşin fiyatına 3taksitli falan ödeme seçenekleri var
Onun dışında diğer teknoloji ürünleri satan 5-10 yere baktım ya pahalıya satıyorlar ya da mantıklı bir taksit seçenekleri yok.
Gene rx9070 tercih edilirse de, hepsiburada pahalı olsa da 6 ay taksit seçeneği belki size daha uygun olabilir.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Göksel
Rx 6900xt 10k 2. El al geç bu ekran kartları öyle 3 4 senede kolay kolay bozulmaz temiz bakılırsa 10 sene bile gidiyor bunlar genç yaşlı diye düşünmeyin alın zaten 3 4 sene kullancan sonra yeni seri alcan
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ olarak 6900xt ye güzel bi overclokla 7 8 fps daha koyarsın zaten saf güçte 9070xt ye baya yakın olur tabi ray traycing performansı kötü ama 10k ya kart almışsın ray traycingde kötü olsun bi zahmet

Top Bottom