Öneriler güzel ama matx yapı istenmiş onlar kasaya uymayacak. Kasa matx ise.Bütçen çıkarsa https://www.akakce.com/anakart/en-u...k-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html
çıkmazsa
veyaMSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.329,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
6.399 bu olabilir
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.329,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Öneriler güzel ama matx yapı istenmiş onlar kasaya uymayacak. Kasa matx ise.
6.399 bu olabilir
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.329,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Öneriler güzel ama matx yapı istenmiş onlar kasaya uymayacak. Kasa matx ise.
Bnm önerdim başltıkta matx yazdığı için matx model msi linke bakınKasam mini ama arkadaşlar mATX olmalı bunlar uygun mu kasama bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ona dikkat etmedim kusura bakmayın. Son paylaştığım link uygun. Onu alsın. En iyi seçenek o şuan.Öneriler güzel ama matx yapı istenmiş onlar kasaya uymayacak. Kasa matx ise.