DDR5 AM5 anakart önerisi

RSTUDIOS

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
5000

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14
ASUS TUF GAMING A620M-PLUS WIFI
MSI PRO B650-S WIFI
MSI B650M GAMING PLUS WIFI

amacım fiyatından ötürü ve Colorful almaktı fakat sonra wifi özelliklilere bakayım dedim bu fiyat farkına değer mi ? Çünkü asus tuf 620m alasım diğer 2 sine nazaran daha fazla değmez ise colorfuldan yanayım. Hem 4 adet ram slotu hem 2 adet m.2 olmasından ötürü upgade açık anakart arıyorum.
Amacım çok fazla para harcamadan DDR5 sisteme geçmek 8700f ile 32 gb ram alacağım yanına ortalama 14,15 bin tl tutacak işte

colorfulu alabilirsiniz çıkarsanız gaming plus da güzel bi anakart

colorful fiyatı çok FP bence o farkı vermeyi pek istemiyorum değer mi onuda bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI B650M GAMING PLUS WIFI sağlam anakarttır.
https://www.epey.com/anakart/karsil...-plus-wifi_colorful-battle-ax-b650m-plus-v14/buraya pek bakmamda aşırı kolay karşılaştırma yapılıyor ından bakyıom. yani usb dışında bence colorful daha iyi gibi. MSI artısı wifi be BT olması

hatta hepsini ekledim sanki cidden o fiyat farkına değmez gibi Wifi ye gerek yokta bilemedim anakartlar daha güzel duruyor gibi geldi bi.

Son düzenleme:

colorful fiyatı çok FP bence o farkı vermeyi pek istemiyorum değer mi onuda bilemedim

https://www.epey.com/anakart/karsil...-plus-wifi_colorful-battle-ax-b650m-plus-v14/buraya pek bakmamda aşırı kolay karşılaştırma yapılıyor ından bakyıom. yani usb dışında bence colorful daha iyi gibi. MSI artısı wifi be BT olması

hatta hepsini ekledim sanki cidden o fiyat farkına değmez gibi Wifi ye gerek yokta bilemedim anakartlar daha güzel duruyor gibi geldi bi.
colorful fiyat/performas fakat en fazla verebileceğin bütçe nedir ?

Geri