Neler Yeni

Rx7800xt ve 7500f li sistem darboğaz sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman taha sever
Arkadaşlar yeni sistem topladım rx7800xt 7500f 32gb rem orta üst segment bir pc topladım genelde pubg oynuyorum baktığımda genellikle işlemci kullanımı ekrankartı kullanımını geçiyor yer yer eşitleniyor ve yer yer fps düşüklüğü yaşıyorum sistemde stabil bi kararlılık yok mesela ekrankartı kullanımı,%90 küfürlerde işlemcinin daha düşük seviyelerde olması gerekmiyormu araştırdım bişeyler denedim ama bi türlü sonuca ulaşamadım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
sisteminiz benimle aynı işlemci odaklı oyunlarda 400-500 fpslerden anlık 200 lere düşmesi normal karşılanabilir aslında , kullandığınız monitör 1080p ise yüksek ihtimal darboğazdan yaşanıyor da olabilir eğer fps çok düşmüyorsa kafaya takılcak bir durum olmaz.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Arkadaşlar yeni sistem topladım rx7800xt 7500f 32gb rem orta üst segment bir pc topladım genelde pubg oynuyorum baktığımda genellikle işlemci kullanımı ekrankartı kullanımını geçiyor yer yer eşitleniyor ve yer yer fps düşüklüğü yaşıyorum sistemde stabil bi kararlılık yok mesela ekrankartı kullanımı,%90 küfürlerde işlemcinin daha düşük seviyelerde olması gerekmiyormu araştırdım bişeyler denedim ama bi türlü sonuca ulaşamadım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
İşlemciye küfretmeyin, gönlünü alın bir problem yaşamazsiniz. O sistem 2k Lik sistem. 2k da kullanırsanız daha çok keyif alırsınız.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Tayfun Balım
Oynadığınız oyun bozuk olduğu için gayet normal. Steam pubg işlemciye aşırı yük bindiren oyunlardan biridir.

Emülatörlü mobil oynuyorsanız o zaten Allaha emanet çalışıyor.

Diğer oyunlarda bu problemi yaşamıyorsanız dikkate almayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman taha sever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1080p de kullanıyorum lobi de her şey çok güzel%95 lerde ekran kartı işlemci 70 lerde ama oyuna girince eşitleniyo nerdeyse bazen de işlemci geçiyo

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
1080p de kullanıyorum lobi de her şey çok güzel%95 lerde ekran kartı işlemci 70 lerde ama oyuna girince eşitleniyo nerdeyse bazen de işlemci geçiyo
tamam sorun çözüldü 1080p den dolayı hocam o sorun grafikleri fullemeyi deneyebilirsiniz ve pubg nin optimizasyonu biraz kötüdür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman taha sever
Hepinize çok teşekkür ediyorum bende bir sorun olup olmadığını düşünüyordum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke 2k monitör alsaydım şimdi çok pişman oldum

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Hepinize çok teşekkür ediyorum bende bir sorun olup olmadığını düşünüyordum teşekkürler

Keşke 2k monitör alsaydım şimdi çok pişman oldum
hocam bende o sistemi 1080p de kullanıyorum grafikleri artırmayı deneyin çok sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman taha sever
Grafikleri artırdım ayn güzel oldu daha akıcı oldu şuan teşekkür ederim

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
rica ederim bende aynı sorunları öyle çözüyorum grafiği artırınca ekran kartına yük biniyor bu yüzden darboğaz azılıyor bir daha yaşarsan aklında kalsın :D bende 1080p de 7800xt kullanıyorum.

ruaF1912

80+ Bronze
Sanal çözünürlük oluşturup 1440p oynamalısın oyunu, ayar yükseltsen bile %99 kullanım görmen düşük ihtimal 1080p kullanımda

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
tamam sorun çözüldü 1080p den dolayı hocam o sorun grafikleri fullemeyi deneyebilirsiniz ve pubg nin optimizasyonu biraz kötüdür.
Kardeşim haklısın. 1080p de kullanılırsa, ekran kartını kullanamayacağından işlemciye yük biner ve sonuç olarak böylr fps düşmeleriyw karşılaşır konu sahibine önerim 2k bi monitöre geçsin veya çözünürlüğü 2k alsın ama o zaman pek tatmin edici olmaz.

rica ederim bende aynı sorunları öyle çözüyorum grafiği artırınca ekran kartına yük biniyor bu yüzden darboğaz azılıyor bir daha yaşarsan aklında kalsın :D bende 1080p de 7800xt kullanıyorum.
Helal olsun kardeşim.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
bu arada amd software üzerinden sanal çözünürlüğü 2k yapıp oynayabilirsin eğer droplar devam ediyorsa böyle daha garanti bir çözüm olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,217
Üyeler
169,089
Son üye
bay birileri
Top Bottom