çok iyi olur kendim 7500f ile kullanıyorum gayet iyi performansı işlemcinin ısınma olayı evet 9600x te az.RX7800XT ve Ryzen 5 9600x nasıl olur sizce 2k gaming için.
İşlemci soğutma performansı iyi diye duydum oyunlardaki performansı nasıl bilginiz var mı? Kullanan var mı?
Soğutucu nerde.
Sistemi tek parçalar halinde mi topluyorsunzCOOLER MASTER HYPER 212 Halo SİYAH 120 mm Intel(1700p)-AMD İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, COOLER MASTER HYPER 212 Halo SİYAH İŞLEMCİ SOĞUTUCU en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER HYPER 212 Halo SİYAH 120 mm Intel(1700p)-AMD İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, COOLER MASTER HYPER 212 Halo SİYAH İŞLEMCİ SOĞUTUCU en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
soğutucum bu
hayir hazir aldimSistemi tek parçalar halinde mi topluyorsunz
Sistemi sipariş ettiysenız hayırlı olsun eğer etmediyseniz ekran kartı sadece 2.el olmak üzer edaha iyi sistem toplanır
hocam 2.el alabilceğim 6 ay garantili bi sistem vardı arkadaştanSistemi sipariş ettiysenız hayırlı olsun eğer etmediyseniz ekran kartı sadece 2.el olmak üzer edaha iyi sistem toplanır
Konuyu hatırladim gibi fakat 2.el parca toplarken zaten piyasadan haber olup toplarsiniz.Yoksa 2.el kisminda cok ucuk fiyatlar var.Facebook gruplari oyle degil mesela.(Son zamanlar haric)hocam 2.el alabilceğim 6 ay garantili bi sistem vardı arkadaştan
almadım ben 47k fiyat vermişti. ama buradaki arkadaşlarla 0 toplarısn dedi o fiyata
Alıntıyı görüntüle