amd de fsr geliştirir bence ama sonuçta her oyunda dlss yok yani aaslında oyunlara bağlıhepinize teşekkürler ancak dlss 3 desteği 4070 öne geçirmezmi yada fsr 3 geldimi dlss3 kadar iyi olurmu
Gelip burda olay yaratmayalim çoğu oyunda 8 GB bitti sıra 10/12 de 20gb + kas gücü + fsr3.0 birleşince uçar performans hangi kart ta aldınben 4070 alırdım, amd sorunları düzelttimi bilmiyorum yeni kartlarda da daha bugün 2 kere driver çöktü
Hangi model tam olarak?ben 4070 alırdım, amd sorunları düzelttimi bilmiyorum yeni kartlarda da daha bugün 2 kere driver çöktü
Rx 5xx derse batlarım burdaHangi model tam olarak?
rx 570 hocamHangi model tam olarak?
Rx 5xx derse batlarım burda
En çok wattman çakan model bide (!).rx 570 hocam
neden hocam komik olan ne .dRx 5xx derse batlarım burda
Hocam rx 6xxx çok ama çoook azaldı şimdi gelip kullanan vardır ama milattan önce kalma mimari yı kullanıyorrx 570 hocam
Sorunlu seri zaten bide rx5700xtneden hocam komik olan ne .d
anladım hocam, sonuç olarak amdnin malı o yüzden amd yi bu kart yüzünden kötülememde bi sorun yok bence DHocam rx 6xxx çok ama çoook azaldı şimdi gelip kullanan vardır ama milattan önce kalma mimari yı kullanıyor
Sorunlu seri zaten bide rx5700xt
Yani biri 5/6 senelik mimari biri yeni yeni olanlar daha optimize çalışıyoranladım hocam, sonuç olarak amdnin malı o yüzden amd yi bu kart yüzünden kötülememde bi sorun yok bence D