diğer ekran kartlarına kıyasla dual serisinde sorun daha fazla, sen yinede bi ddu indirip ekran kartı driverini sil yükle belki düzelir youtubde videoları var, bide işlemci ısı değerlerini kontrol etBu oran cokmu fazlaydi yoksa dakikada 1 2 miydi cunku karti gonderince ici acilacak illa bisey yok diyip gelirse ikinci elde para etmiyor hic etmicek
eski diriver yüklemeyi dene o da olmaz ise mecbur garantiye yollayacaksın belgi bi sorun vardırYaptim hocam yapmadigim upgrade etmedigim kalmadi garantiye yollamak cozummu bilemedm
Herkeste oyle hocam. Ben cok cektim incelemelere baktim gaminggen ultima serisiydi hazir sistemin adi. Bebenin biri almis gta 5 fps test ediyor bir drop giriyor kafayi yersin adam anlatiyor iyi sistem guzel sistem. Oyunu yukaek full ayar alip takila takila oynamaktansa orta ayar veya yuksek ayar sabit 60 iyidir. Amd de dalgalaniyor ve drop olarak anlik yansiyorYa şu 23.12.1 sürüm driver bir bende mi sorunlu yaa anlamadım
çoğu kişinin yaptığı haya bu ekran kartına 5600 gibi bi işlemci takıp 1080p de oynaması, bu kartı 5600 kaldıramıyor zamanında çok çektim, kağıt üzerinde darboğaz gözükmüyor ama her oyun için geçerli değil bu 2k monitör aldım sorun ortadan kalkmıştı, aynı sorunu 2 ay önce arkadaşımda yaşadı onada 2k monitör aldık sorun ortadan kalktıHerkeste oyle hocam. Ben cok cektim incelemelere baktim gaminggen ultima serisiydi hazir sistemin adi. Bebenin biri almis gta 5 fps test ediyor bir drop giriyor kafayi yersin adam anlatiyor iyi sistem guzel sistem. Oyunu yukaek full ayar alip takila takila oynamaktansa orta ayar veya yuksek ayar sabit 60 iyidir. Amd de dalgalaniyor ve drop olarak anlik yansiyor
bende bi problem yok yeni güncelleme gelince direk indiriyorum 7000 serisine bi torpil var gibiYa şu 23.12.1 sürüm driver bir bende mi sorunlu yaa anlamadım
7000 serisinde çok nadir hata veriyor parçalarında uyum sorunu yoksa bi sıkıntı çıkmaz, en fazla vericeği hata siyah ekran 10 saniye sürüyo, eskisi gibi bilgisayar kapatma olayı felan kalmamışBugün vok Newyear 2 aldım, gigabyte rx 7700xt var, sorun yaşarmıyım sizce,
O kadarda olur, çok daha uyguna daha iyi kart alıyoruz, ufak tefek şeyleri göze almak lazım7000 serisinde çok nadir hata veriyor parçalarında uyum sorunu yoksa bi sıkıntı çıkmaz, en fazla vericeği hata siyah ekran 10 saniye sürüyo, eskisi gibi bilgisayar kapatma olayı felan kalmamış
Bende de 7700XT var hocam, sikayetim ondan zatençoğu kişinin yaptığı haya bu ekran kartına 5600 gibi bi işlemci takıp 1080p de oynaması, bu kartı 5600 kaldıramıyor zamanında çok çektim, kağıt üzerinde darboğaz gözükmüyor ama her oyun için geçerli değil bu 2k monitör aldım sorun ortadan kalkmıştı, aynı sorunu 2 ay önce arkadaşımda yaşadı onada 2k monitör aldık sorun ortadan kalktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende bi problem yok yeni güncelleme gelince direk indiriyorum 7000 serisine bi torpil var gibi