RX9060XT alıcağım 500 w yeter mi

bende eskiden kalma pc var 500 w güç adaptörü var işlemci falan ryzen 3 3100 yani kötü parçaları ben bu ekran kartını alsam sıkıntı yaşarmıyım psu konusunda.
ben bu sistemime bile garanti olsun die 750 çektim bence minimum 600 al

no name psu var yüksek ihtimal çalışırda niye o kadar para gömüp aldığın kartı riske atmak istiyorsun? yanında bi 650 psu falan sipariş et.

no name psu var yüksek ihtimal çalışırda niye o kadar taksit gömüp aldığın kartı riske atmak istiyorsun? yanında bi 650 psu falan sipariş et.
Hocam taksitle almayacağım zaten param var benim 2-3 k zaten psu riske atmayla alakası yok bu fiyata 4060 lar satılıyor yani en kötü kalır bende 1-2 ay alırım psu

Yani 550 w baktım şimdi çalışır muhtemelen en kotu PC açılmaz alırım psu
akım dengesiz yada az ise sıkıntı çıkarabilir , kartı servise göndersen kullanıcı hatası der geçer yapmışken aklın havada kalmasın die diyoruz yoksa tanımadığım bana zararı olmayan birine neden gereksiz yere minimum 600w al diyeyim ki.

akım dengesiz yada az ise sıkıntı çıkarabilir , kartı servise göndersen kullanıcı hatası der geçer yapmışken aklın havada kalmasın die diyoruz yoksa tanımadığım bana zararı olmayan birine neden gereksiz yere minimum 600w al diyeyim ki.
Anladım hocam tamamdır iyi aksamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,795
Üyeler
184,501
Son üye
aeroblast4
Geri