yaşarsın 550w lazım minimum.bende eskiden kalma pc var 500 w güç adaptörü var işlemci falan ryzen 3 3100 yani kötü parçaları ben bu ekran kartını alsam sıkıntı yaşarmıyım psu konusunda.
yaşarsın 550w lazım minimum
yani kanka bu ekran kartı 150-160 w falan tüketiyor benim öbür bileşenler zaten uçuk değilyaşarsın 550w lazım minimum.
zamanla değiştireceğim şuan çok uygun ekran kartıİyi bir 500w güç kaynağıysa kullanılabilir de işlemci baya bir düşük kalacağı kesin.
Taksitle alacaksan evet mantıklı olabilir. Sisteminin diğer parçalarını neler marka model belirtebilir misin güç kaynağıyla birlikte?zamanla değiştireceğim şuan çok uygun ekran kartı
Güç adaptörü derke PSU diyorsundur umarım? Fotoğrafı var mı etiketinin?bende eskiden kalma pc var 500 w güç adaptörü var işlemci falan ryzen 3 3100 yani kötü parçaları ben bu ekran kartını alsam sıkıntı yaşarmıyım psu konusunda.
Ha tamam diğer parçalar çok uçuk değilse ucundan kurtarır.yani kanka bu ekran kartı 150-160 w falan tüketiyor benim öbür bileşenler zaten uçuk değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zamanla değiştireceğim şuan çok uygun ekran kartı
darbogazdan oyun oynayamazsın ryzen 3100 ilebende eskiden kalma pc var 500 w güç adaptörü var işlemci falan ryzen 3 3100 yani kötü parçaları ben bu ekran kartını alsam sıkıntı yaşarmıyım psu konusunda.
alsan kullanamayacaksınızki hocam kafadan güç kaynagı ve işlemci degişmesi lazım 17-18 bin tl vereceginize önce o elinizdeki para ile sisteminizi bir güncelleyin 2.elden ekran kartınıda 2.elden alınEvet hocam oynanmıyor zaten suanki PC ilede degistircem işlemciyi zamanla şuan ucuza alayı m bunu
Abim nereye kullanamıyim çok oyun oynayan adam değilim zaten eski parçalarında satarım 5 k eder ordan alırım bı işlemci işte 550 w yeter zatenalsan kullanamayacaksınızki hocam kafadan güç kaynagı ve işlemci degişmesi lazım 17-18 bin tl vereceginize önce o elinizdeki para ile sisteminizi bir güncelleyin 2.elden ekran kartınıda 2.elden alın
tamamAbim nereye kullanamıyim çok oyun oynayan adam değilim zaten eski parçalarında satarım 5 k eder ordan alırım bı işlemci işte 550 w yeter zaten