RX9060XT alıcağım 500 w yeter mi

MertGün

80+
Reaksiyon skoru
28
bende eskiden kalma pc var 500 w güç adaptörü var işlemci falan ryzen 3 3100 yani kötü parçaları ben bu ekran kartını alsam sıkıntı yaşarmıyım psu konusunda.

bende eskiden kalma pc var 500 w güç adaptörü var işlemci falan ryzen 3 3100 yani kötü parçaları ben bu ekran kartını alsam sıkıntı yaşarmıyım psu konusunda.
yaşarsın 550w lazım minimum.

İyi bir 500w güç kaynağıysa kullanılabilir de işlemci baya bir düşük kalacağı kesin.

yaşarsın 550w lazım minimum

yaşarsın 550w lazım minimum.
yani kanka bu ekran kartı 150-160 w falan tüketiyor benim öbür bileşenler zaten uçuk değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi bir 500w güç kaynağıysa kullanılabilir de işlemci baya bir düşük kalacağı kesin.
zamanla değiştireceğim şuan çok uygun ekran kartı

Taksitle alacaksan evet mantıklı olabilir. Sisteminin diğer parçalarını neler marka model belirtebilir misin güç kaynağıyla birlikte?

Güç adaptörü derke PSU diyorsundur umarım? Fotoğrafı var mı etiketinin?

yani kanka bu ekran kartı 150-160 w falan tüketiyor benim öbür bileşenler zaten uçuk değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha tamam diğer parçalar çok uçuk değilse ucundan kurtarır.

darbogazdan oyun oynayamazsın ryzen 3100 ile

Evet hocam oynanmıyor zaten suanki PC ilede degistircem işlemciyi zamanla şuan ucuza alayı m bunu
alsan kullanamayacaksınızki hocam kafadan güç kaynagı ve işlemci degişmesi lazım 17-18 bin tl vereceginize önce o elinizdeki para ile sisteminizi bir güncelleyin 2.elden ekran kartınıda 2.elden alın

alsan kullanamayacaksınızki hocam kafadan güç kaynagı ve işlemci degişmesi lazım 17-18 bin tl vereceginize önce o elinizdeki para ile sisteminizi bir güncelleyin 2.elden ekran kartınıda 2.elden alın
Abim nereye kullanamıyim çok oyun oynayan adam değilim zaten eski parçalarında satarım 5 k eder ordan alırım bı işlemci işte 550 w yeter zaten

Geri